«Готовий відповідати!» на ТРК «Україна» взяв частку 8,5%

25 Вересня 2009
17977
25 Вересня 2009
11:50

«Готовий відповідати!» на ТРК «Україна» взяв частку 8,5%

17977
«Готовий відповідати!» на ТРК «Україна» взяв частку 8,5%

24 вересня прем'єра політичного ток-шоу «Готовий відповідати!» на ТРК «Україна» мала рейтинг 2,46%, частку 8,5%, аудиторія 18+, загальнонаціональна панель GFK.

 

У містах «50 тис.+» показники проекту ще вищі - рейтинг 2,62%, частка 8,76%.  

 

Частка проекту виявилась трохи нижчою за середню каналу за загальнонаціональною панеллю, однак перевищила середній показник за комерційною: за минулий тиждень ТРК «Україна» мала частку 8,62% ( «50 тис.+» - 8,22%).

 

Проект стартував у слоті 22.20-23.00. В минулий четвер з 21.20 по 23.23 на каналі виходив  серіал «Хранитель», який загалом мав нижчі показники, ніж прем'єра «Готовий відповідати!» - рейтинг 2,76%, частку - 7,45%.

 

Нагадаємо, ведучою та керівником проекту стала Оксана  Зинов'єва, а гостем першого випуску був депутат Арсеній Яценюк.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17977
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ЗРИТЕЛЬ
5342 дн. тому
ХУДШЕЙ ВЕДУЩЕЙ Я НЕ ВИДЕЛ ЕЩЕ. Я ПОДУМАЛ ЧТО ЭТО УТ-1. СОРОМНО, КОЛИ ВЕДУЧА МОВЧИТЬ ЯК ДУБ
nestora
5342 дн. тому
Редкое убожество. Хуже уже давно не видел.
шустер
5342 дн. тому
вот она конкуренция!
Одесситка
5342 дн. тому
зачем перед Зиной стакан воды то поставили? У нее во рту точно не пересохло :))))) Ее подло обманули! ВЕДУЩИМ программы был Яценюк! СОВЕДУЩИМ - Шлынчак. А она работала СТАТИСТОМ :))))
Александр Привалов
5342 дн. тому
Чего-то непонятная новость. Это кто там ток-шоу разглядел? Шоу - да, было. Уровня местной ОГТРК. Большего убожества не видел на ТРК за последние лет 10. Если не больше. Это Зина что ли создала вот это вот недоперемертворожденное? Это что за гламурные табуретки в студии? А свет выставлял светотехник или уборщица? А грим Яценюку кто накладывал? Или он сам куда-то упал? Лицом в белый, так сказать... Зиновьева в роли модератора и ведущей? Проще с одесской областной трк было кого-то взять. Не, ну я понимаю, школа "плюсов" и все такое... Дык я так вижу, там все загадила, что смогла и пошла "Украину" выносить? Причем, с первого раза попадание в яблочко. Эй, народ с ТРК!!! Дзики ей уже премию дал, или пока только нахваливает? ЗЫ. Проект - полный провал. ЗЗЫ. А правда, что студия в которой снимали вот это все убожество, находится в еврейском доме? ))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду