Кабмін запровадив посаду шостого заступника голови Держкомтелерадіо

7 Вересня 2009
18882
7 Вересня 2009
19:23

Кабмін запровадив посаду шостого заступника голови Держкомтелерадіо

18882
Кабмін запровадив посаду шостого заступника голови Держкомтелерадіо
Кабінет міністрів України створив додаткову посаду заступника голови Державного комітету телебачення та радіомовлення.

 

Відповідне розпорядження від 3 вересня 2009 року підписала прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко.

 

Як стало відомо «Детектор медіа» з власних джерел, цю посаду може обійняти Микола Білоус, який раніше працював у Держкомтелерадіо та на телеканалах УТ-3, КТМ і UBC.

 

Досі у голови Держкомтелерадіо був один перший та чотири інших заступники.

 

Нагадаємо, після того, як 23 травня Верховна Рада звільнила голову Держтелерадіо Едуарда Прутінка, виконувачем обов`язків голови відомства став Анатолій Мураховський. 26 червня 2009 року Кабмін зареєстрував у Верховній Раді України проект постанови «Про призначення Олега Наливайка на посаду Голови Державного комітету телебачення і радіомовлення України» за № 4733. 

 

 

«Детектор медіа»    

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18882
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
вікторія
5346 дн. тому
А як же заборона Тимошенко приймати на роботу держслужбовців у період кризи? Табачник посадив п"ятим заступником голови Держкомтелерадіо Марочкіна. Помаранчеві пристроюють своїх.. А тепер назвіть хоча б одну різницю між тією владою і нинішньою. Немає. Тепер у відомстві, від якого нічого вже давно не залежить, замість чотирьох заступників, сидітимуть і надуватимуть щоки шість. Країна долає кризу!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду