Микола Білоус став заступником голови Держкомтелерадіо. Анатолій Мураховський лишається першим заступником

11 Вересня 2009
23710
11 Вересня 2009
16:32

Микола Білоус став заступником голови Держкомтелерадіо. Анатолій Мураховський лишається першим заступником

23710
Микола Білоус став заступником голови Держкомтелерадіо. Анатолій Мураховський лишається першим заступником

Кабінет Міністрів України своїм розпорядженням 9 вересня призначив Миколу Білоуса заступником голови Державного комітету телебачення та радіомовлення.

 

Нагадаємо, що посаду шостого заступника Кабмін запровадив розпорядженням від 3 вересня. ТК вже повідомляла про те, що її може обійняти пан Білоус, який до цього працював на телеканалах УТ-3, КТМ, UBC та в Держкомтелерадіо.

 

Водночас Кабмін 9 вересня ввів додатково посаду ще одного першого заступника голови комітету - для Олега Наливайка, якого й призначив виконувачем обов'язків голови. Тобто Анатолій Мураховський залишився на посаді іншого першого заступника голови. Він підтвердив цю інформацію ТК.

 

Відповідні розпорядження сьогодні були опубліковані на сайті Кабміну.

 

Таким чином, нині в комітеті працюють два перші заступники голови - Олег Наливайко й Анатолій Мураховський - і п'ять звичайних - Олександр Курдинович, Василь Шевченко, Володимир Горобцов, Андрій Марочкін і Микола Білоус.

 

Посада голови вакантна після того, як 23 травня Верховна Рада звільнила Едуарда Прутніка, котрий став народним депутатом. 26 червня Кабмін зареєстрував у парламенті проект постанови «Про призначення Олега Наливайка на посаду голови Держкомтелерадіо». 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23710
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Pitbull
5339 дн. тому
Блин, Никола Андреич везде поспевает
Ефим
5339 дн. тому
Надо еще хотя бы пятерых заместителей - на порулить! Вместе 12. но без венчиков из роз))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду