detector.media
09.09.2009 16:25
Держкомтелерадіо очолить Олег Наливайко
Держкомтелерадіо очолить Олег Наливайко

На засіданні Кабінету Міністрів України 9 вересня 2009 року прийнято рішення про призначення генерального директора холдингу «Главред-медіа» Олега Наливайка першим заступником – виконуючим обов'язки голови Державного комітету телебачення та радіомовлення. «Детектор медіа» про це стало відомо з поінформованих джерел у Кабміні.

 

Нагадаємо, в червні Кабінет Міністрів України зареєстрував у Верховній Раді постанову про призначення голови Державного комітету телебачення та радіомовлення. Кабмін пропонує призначити на цей пост Олега Наливайка.

 

Але оскільки парламент ніяк не може почати працювати і розгляд цього питання постійно відкладається, уряд вирішив призначити нового виконуючого обов'язки голови Держкомтелерадіо своїм розпорядженням.

 

Крім того, ТК вже зазначала, що кандидатура Олега Наливайка, генерального директора холдингу «Главред-медіа», «влаштовує і коаліцію, і опозицію».

 

Нагадаємо, після звільнення народного депутата Едуарда Прутніка у травні 2008 року посада голови Держкомтелерадіо є вакантною. До сьогоднішнього дня обов'язки голови комітету виконував перший заступник голови Анатолій Мураховський.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY