У Нацраді ліцензується супутниковий розважально-інформаційний канал «TVій плюс»

23 Липня 2009
22250
23 Липня 2009
17:45

У Нацраді ліцензується супутниковий розважально-інформаційний канал «TVій плюс»

22250
У Нацраді ліцензується супутниковий розважально-інформаційний канал «TVій плюс»

Херсонське ТОВ «Медіа група позитив» подало до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення заяву про видачу ліцензії на супутникове мовлення. На засіданні 22 липня Нацрада прийняла рішення про ліцензування мовника за основу.

 

«Медіа група позитив» пропонує концепцію розважально-інформаційного каналу «TVій плюс» зі слоганом «Налаштуйся на позитив». В ефірі заплановано інформаційні випуски «Новини+», соціальна програма про долі людей, пізнавальні програми «Сторінки історії», «TVій лікар», розважальні «TVоя страва», Fashion Time, «TVій мікрофон» (телепроект з елементами реаліті-шоу), програма для дітей «Дитяча енциклопедія», кінопоказ.

 

Згідно з концепцією, «TVій плюс» планує мовити 19 годин на добу (із 7:00 до 2:00), з яких 8 годин 25 хвилин на добу - програми власного виробництва. 75% програм - українською мовою.

 

«Наш інвестор займається туристичним і готельним бізнесом на всьому півдні України. інакше, ніж через супутник, ми на весь південь не зможемо вийти», - пояснив представник компанії, відповідаючи на запитання членів Нацради, навіщо херсонській компанії з регіональною концепцією потрібен вихід на супутник. Ім'я інвестора не розголошується. За словами в. о. голови Нацради Андрія Мирошніченка в засновниках телекомпанії записано дві особи з однаковим прізвищем. «Їхні імена вам ні про що не скажуть», - зазначив він на брифінгу.

 

Остаточно питання ліцензування херсонської компанії, можливо, буде вирішене вже на наступному засіданні Нацради, яке орієнтовно відбудеться 26 серпня - після завершення відпустки членів регуляторного органу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22250
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Sasha_plus
5391 дн. тому
ТВ-Віта повертається!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду