Розпочинає мовлення супутниковий дитячий канал «Малятко TV»

30 Липня 2009
15864
30 Липня 2009
17:16

Розпочинає мовлення супутниковий дитячий канал «Малятко TV»

15864
Розпочинає мовлення супутниковий дитячий канал «Малятко TV»

У ніч з 31 липня на 1 серпня розпочинає мовлення дитячий супутниковий канал «Малятко TV». Про це ТК повідомив його засновник Володимир Кметик.

 

Сигнал транслюватиметься з супутника Sirius 4 (5˚ сх. д).

 

Ліцензію на супутникове мовлення «Малятко TV» отримав 5 листопада 2008 року. Засновником і власником каналу є Володимир Кметик, у минулому - заступник голови Держкомтелерадіо, віце-президент НТКУ. У редакційній раді каналу - депутат Верховної Ради та незмінний керівник «Просвіти» Павло Мовчан (БЮТ).

 

«Малятко TV» є дитячим каналом, розрахованим на аудиторію до 14 років. Згідно з концепцією, він демонструватиме дитячі програми 15 год./добу (з них 4 год. 24 хв. - власного виробництва, 10 год. 36 хв. - іноземний продукт).

 

Як повідомив ТК пан Кметик, у серпні в ефірі з'являться мультиплікаційні і документальні фільми, згодом - дитяче художнє кіно, придбані в різних компаній-правовласників. Які саме фільми, засновник каналу не побажав уточнити.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15864
Читайте також
14.08.2009 10:03
Андрей Кислов, «Коммерсантъ»
13 997
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
аніла
5130 дн. тому
а дитячі кастинги будуть?
Христина Стебельська
5385 дн. тому
Вітаю, пане Володимире! Якщо будуть гарні програми для дітей, то й батьки захочуть краще їх виховувати. Бажаю проектам барвистої, шляхетної МОВИ ! Команді - особливих АВТОРІВ, які в душі - великі діти! Нехай дітей та дорослих Ваш телеканал "Малятко TV" вчить ФАНТАЗУВАТИ,.. і любити Україну та світ.
Мамочка
5385 дн. тому
Просто супер! Дитячих каналів повинно бути як можна більше. Оскільки нашім дітям практично нічого дивитись. Ці канали повинні виконувати не тіль розважальну функцію, а також мати й передачі загальноосвітнього та навчального направлення. Маленькі глядачі повинні мати вибір та самі обирати який з дитячих каналів хотілосяб зараз подивитись - канал на якому зараз йде передача про тварин, чи моживо краще обрати той на якому вивчають англ. мову, або подивитись дит. худ. фільм. Вітаю з початко прекрасної місії!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду