Суспільне телебачення Грузії очолить Георгій Чантурія

10 Серпня 2009
13095
10 Серпня 2009
16:13

Суспільне телебачення Грузії очолить Георгій Чантурія

13095
Суспільне телебачення Грузії очолить Георгій Чантурія

Суспільне телебачення Грузії очолить Георгій Чантурія, повідомляє lenta.ru з посилання російський «Інтерфакс». Посада директора телекомпанії була вакантною від 20 липня цього року, коли у відставку пішов гендиректор Леван Кубанеїшвілі. Саме Чантурія, тодішній заступник Кубанеїшвілі, до цього часу виконував обов`язки директора СТГ. Офіційно ж нову посаду він обійме 20 серпня.

 

У липні цього року Наглядова рада телекомпанії оголосила конкурс, за підсумками якого і було обрано керівника СТГ. З-поміж 16 претендентів до фіналу увійшли троє. Окрім Чантурії, це журналіст Звіад Корідзе та кінорежисер Георгій Качарава. Кандидатуру Чантурії підтримали п`ять із дев`яти членів Наглядової ради. Ще четверо утрималися від голосування.

 

Телеканал СТГ доволі часто критикують представники грузинської опозиції. Її представники вимагають включити їх до Наглядової ради телекомпанії. За ініціативою президента країни Михайла Саакашвілі,  Парламент Грузії прийняв у першому читанні поправки до закону «Про мовлення», де, зокрема, йдеться й про реформування Наглядової ради СТГ.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13095
Читайте також
25.03.2010 12:00
Василь Самохвалов, для «Детектор медіа»
11 415
25.03.2010 11:52
Петро Провалов, для «Детектор медіа»
12 394
07.05.2009 17:29
Наталия Геворкян, «Газета.ru»
12 258
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду