Гендиректор Суспільного телебачення Грузії подав у відставку

20 Липня 2009
13454
20 Липня 2009
18:19

Гендиректор Суспільного телебачення Грузії подав у відставку

13454
Гендиректор Суспільного телебачення Грузії подав у відставку

Генеральний директор Суспільного телебачення Грузії Леван Кубанеїшвілі подав у відставку, повідомляє Lenta.ru з посиланням на РІА «Новости». Причини звільнення невідомі.

 

Обов'язки генерального директора поки що буде виконувати його заступник Георгій Чантурія. За його словами, серйозних змін у роботі компанії не планується.

 

Уже у вівторок, 21 липня, наглядова рада телекомпанії має намір оголосити конкурс, у рамках якого буде обраний новий генеральний директор. Результати конкурсу, як очікують, мають стати відомими в середині серпня.

 

Інформація про можливе звільнення голови Суспільного телебачення з'явилася в грузинських ЗМІ декілька днів тому. З критикою на адресу телекомпанії неодноразово виступала грузинська опозиція. Опозиціонери стверджували, що Суспільне телебачення не виконувало своїх функцій, а використовувалося владою для пропаганди.

 

Леван Кубанеїшвілі працював у телевізійній сфері з початку 1990-х років на різних посадах у Державній телерадіокорпорації, на основі якої пізніше було створене Суспільне телебачення. У 2004 році обійняв посаду гендиректора грузинської телекомпанії «Мзе», а згодом очолив студію TBC-TV. Став генеральним директором Суспільного телебачення 4 квітня 2008 року, замінивши Тамару Кінцурашвілі. Тоді зміна керівництва Суспільного телебачення була однією з основних вимог грузинської опозиції.

 

Програми Суспільного телебачення транслюються на Першому каналі грузинського телебачення.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13454
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду