detector.media
10.08.2009 18:00
Microsoft продав Publicis Groupe рекламне агентство Razorfish

Одна з найбільших рекламних груп світу, Publicis, придбала в корпорації Microsoft рекламне агентство Razorfish за $530 млн. Про це йдеться в офіційному повідомленні на сайті групи.

 

«Придбання Razorfish - це черговий крок вперед до нашої стратегічної мети - вибудови нашого світового лідерства у цифрових комунікаціях. Це критично важлива сфера для наших клієнтів», - зазначає Моріс Леві, голова та виконавчий директор Publicis Groupe.

 

Також у рамках угоди компанії укладуть договір про стратегічну співпрацю, за яким Publicis купуватиме рекламні площі інтернет-ресурсів Microsoft за пільговими цінами протягом найближчих 5 років. Як пише The Financail Times, передбачається, що за наслідками придбання Razorfish група отримуватиме від digital-операцій близько 25% усіх своїх доходів.

 

Угоду буде завершено до кінця 2009 року. Близько 55% ціни буде виплачено готівкою, іншу частину - 6,5 мільйонами так званих treasury shares (акцій, що не дають права голосу чи дивідендів). Кінцеву пропорцію буде вирахувано за тиждень до завершення транзакції - залежно від середньої вартості акцій групи за попередні 20 днів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY