Прем’єра «Фабрики зірок-2» вийшла не у прямому ефірі через День нафтовика

10 Вересня 2008
13385
10 Вересня 2008
07:47

Прем’єра «Фабрики зірок-2» вийшла не у прямому ефірі через День нафтовика

13385
Прем’єра «Фабрики зірок-2» вийшла не у прямому ефірі через День нафтовика
Перший концерт шоу «Фабрика зірок-2» (Новий канал, виробництво компанії Star Media Entertainment) 6 вересня вийшов не у прямому ефірі. Причиною, за словами голови правління Нового каналу Ірини Лисеко, стала участь багатьох українських та російських виконавців у концертах і святах із нагоди Дня нафтовика та інших заходах.
 
«Це стало відомо давно, і ми пішли на цей ризикований, але креативний крок – усі сили та гроші кинули на постановку номерів. У результаті Алан Бадоєв та Олена Коляденко створили безпрецедентний для України у плані постановки концерт: там був і дощ на сцені, і справжні фокусники, і дует Володимира Гришка з Quest Pistols», - каже Ірина Лисенко.
 
За її словами, вихід концерту не в прямому ефірі не суперечить умовам формату компанії Endemol, за яким створено «Фабрику». До того ж, у першому концерті не виступають учасники конкурсу.
 
«Як сказав Олексій Гончаренко (керівник Star Media Entertainment), напруженість постановки можна було порівняти лише зі зйомками новорічного «голубого вогника», який знімають упродовж двох тижнів, а не як ми – за півтора знімальних дні. Всю цю кількість реквізиту не можна було без перерв помістити у двогодинному концерті, тому частина виступів артистів була записана напередодні», - пояснює Ірина Лисенко.
 
На другому концерті творці шоу планують удосконалити технологію, а вже з третього – почати вихід у прямому ефірі.
 
 «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13385
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Глядач
5720 дн. тому
Кстати, в трансляции была в одном месте конкретная лажа - там, где Шепелев второй раз толкал один и тот же спич после оговорки, а в студии перед повтором монолога прозвуало "апплодисменты!". Думается, видеоинженер, который работал с программой, выгреб конкретно после эфира. Думается, именно после этого момента большинство зрителей (кто сомневаля, что это прямой эфир) поняли, что программа идёт в записи.
Lj
5720 дн. тому
Дует Гришка з квестами це було шось. Уявила собі Монсерат Кабальє з Токіо Хотел....і то, все одно невдале порівняння. На рідкість гидотне і сміховинне видовище було... Як то кажуть, спасибо, проблевал.
Нафтовик
5720 дн. тому
А-а-а, ось чому поганий рейтинг! Всі українці відзначали День нафтовика.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду