detector.media
04.08.2009 15:09
Новий канал запускає ток-шоу про «Фабрику зірок – 3»

Новий канал запускає нове ток-шоу, присвячене «Фабриці зірок - 3». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

30-хвилинний проект під робочою назвою «Ще не все...» виходитиме після кожного гала-концерту «Фабрики зірок - 3». Постійними учасниками програми стане продюсер Костянтин Меладзе, всі члени журі, викладачі, фабриканти й учасник, який кілька хвилин тому вибув із проекту. Окрім цього в новому ток-шоу візьмуть участь 10 найактивніших глядачів, які були присутні на концерті, друзі та родичі учасника, який залишає проект, та зірки. Окрім цього у шоу надходитимуть дзвінки телеглядачів.

 

«Переглянувши роботу над першими двома сезонами "Фабрики", ми з'ясували, що дуже багато емоцій учасників залишається за кулісами, - зазначає головний продюсер Нового каналу Оксана Панасівська. - По завершенню концерту, як у глядачів, так і в учасників, залишається багато питань, на які б хотілось отримати відповіді, - "Чому журі вибрали саме цього "фабриканта"?", "Чому виключили мене, а не його" тощо. Ми дамо можливість всім учасникам висловитися про наболіле, а глядачам - побачити ці емоції».

 

На думку Оксани Панасівської, «Ще не все...» стане першим постток-шоу на українському телебаченні. «Ми сподіваємось на його успіх. І якщо це справді буде так, то ми, швидше за все, після закінчення "Фабрики зірок - 3" продовжимо його як самостійне шоу на актуальні теми», - зазначає пані Панасівська.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY