Джамала посіла першість на «Новій хвилі – 2009»

3 Серпня 2009
6677
3 Серпня 2009
13:00

Джамала посіла першість на «Новій хвилі – 2009»

6677
Джамала посіла першість на «Новій хвилі – 2009»

Українська співачка та блогер «Дусі» Джамала разом із Санді Сондоро з Індонезії посіли першість на міжнародному конкурсі молодих виконавців популярної музики «Нова хвиля - 2009», що проходив у латвійському місті Юрмала. Про це повідомляє УНІАН.

 

За інформацією видання, обоє виконавців набрали по 358 балів за три конкурсні дні. На другому місці опинився італієць Антонелло Кароцца, на третьому - росіянин Марк Юсім.

 

Інша конкурсантка з України, Міла Нитич, набрала 333 бали і розділила п'яте місце з українською групою «Пара нормальних», які представляють Росію. Та крім цього Міла Нитич, за інформацією РІА «Новости», отримала спеціальний приз від Алли Пугачової - 50 тисяч доларів.

 

Ще один українець, Владислав Левицький, посів сьоме місце, набравши 320 балів.

 

Нагадаємо, конкурс молодих виконавців «Нова хвиля» стартував 28 липня. Цього року в конкурсі брали участь 16 виконавців, які представляють Білорусь, Грузію, Індонезію, Італію, Казахстан, Китай, Польщу, Росію, Україну, Фінляндію, Францію і Латвію.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6677
Читайте також
03.08.2009 13:25
Сергей Цыгипа
для «Детектор медіа»
18 018
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду