Завершився чат із Джамалою та Оленою Коляденко

6 Серпня 2009
14016
6 Серпня 2009
10:20

Завершився чат із Джамалою та Оленою Коляденко

14016
Завершився чат із Джамалою та Оленою Коляденко

Завершився чат із переможницею конкурсу «Нова хвиля», співачкою й блогером «Дусі» Джамалою, та її продюсером Оленою Коляденко.

 

Адреса чату - http://chat.detector.media/

 

Що лишилося за лаштунками «Нової хвилі»? Які телепроекти запрошують Олену і Джамалу? Чи поїде Джамала на «Євробачення-2010»? На ці та інші запитання читачів ТК відповіли гості чату.

 

Повний текст чату з'явиться на ТК незабаром.

Довідка:

 

Джамала (Сусанна Джамалатдінова) навчалася в Національній музичній академії ім. П. І. Чайковського, клас оперного співу.

 

2000 року - лауреат Гран-прі Міжнародного конкурсу «Голоси Майбутнього» у Росії, згодом, 2001 року - лауреат вокального конкурсу «Кримська весна», 3-я премія. Того ж року талановита дівчина не опинилася поза увагою на донецькому фестивалі «Додж» - Джамала отримала спеціальну премію та диплом.

 

У 2004 та 2005 роках її помітили в Італії: Джамала стала лауреатом Міжнародного конкурсу 1 Concorso Europeo Amici della musica та почесно гостила на іншому Міжнародному фестивалі - Тricolore della canzone italiana.

 

Багато хто знає, що Джамала співала в мюзиклі Олени Коляденко «Па», в якому грали-танцювали Олена Шоптенко та Влад Яма, інші ж ролі виконували танцюристи шоу-балету Freedom. Уперше на телебаченні вона яскраво засвітилася в телепроекті «Танцюю для тебе».

 

З трьох учасників, які представляли Україну на міжнародному конкурсі молодих виконавців «Нова хвиля» в Юрмалі, Джамала посіла перше місце, яке розділила з індонезійцем Санді Сондоро.

 

Олена Коляденко - художній та креативний директор, хореограф і організатор балету Freedom.

 

Музикант за освітою. Закінчила Сумське музичне училище з класу фортепіано.

 

У 1992-1994 роках працювала в театрі драми і музичної комедії й у 1993 році організувала свій перший колектив естрадного танцю «Арт-класік балет».

 

У 2000 році Коляденко представила свої постановки на міжнародному фестивалі сучасного руху «Танець ХХІ століття» - балет одержав номінацію «Відкриття року».

 

У 2001 році номінація «Найкраще шоу року» на міжнародному фестивалі музики «Таврійські ігри».

 

Після розлучення з Дмитром Коляденком Олена залишила йому у спадок «Арт-класік балет». А 2002 року організувала свій балет Freedom, з яким поставила такі постановки, як «Імпровізації на музику Стінга» та мюзикл «Па».

 

У першій українській «Фабриці зірок» Олена Коляденко виступила як педагог із хореографії та постановник сценічного танцю. У другій і третій «Фабриках» - як режисер-постановник.

 

 

Фото Яни Новоселової

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
«Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14016
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Горячофф
5389 дн. тому
1.Сусанна, не так давно вы приняли участие в экзаменационной постановке Дима Тодарюка из рок-трио "Авиатор". После победы в Юрмале не станете ли вы менее доступны для начинающих режиссеров, сценаристов, продюсеров и проч.? 2.И хотя это далеко не ваша первая победа на международных конкурсах, но все же, заметели ли вы в себе какие-то перемены, скажем, на эмоциональном уровне? 3.О вас с восхищением отзывалась Алла Пугачева, как вы думаете, важно ли ее мнение для российских воротил шоу-бизнеса, реально ли к ней прислушиваются? Спасибо.
Сим-Сим
5390 дн. тому
В песне 1-го конкурсного дня, вы очень были эмоциональны, интересно двигались, будто с надрывом, кривили ножками, захват был определенный, я думала это специально для песни. но в 3-й конк день ваши движения ногами были те же, та же сгорбленность, кривизна. скажите, эти движения будут частью вашего сценического амлуа?? кто это придумал? как-то такой красивой девушке, как вы, это не идет, старит ее, и делает не женственной...(((
Val
5391 дн. тому
Сусанна, Вы прекрасно владеете голосом и очень хорошо повторяете манеру великих вокалистов. Но для того, чтобы иметь успех в сольной карьере, мало хорошо копировать. Ваш собственный голос и ваша собственная манера - какие они? Вайнхаус и Агузарова - это хорошо, но они уже есть, и вторые Вайнхаус и Агузарова уже никому не нужны. Что вы думаете делать, чтобы появилась Джамала - не конкурсая певица, а шоу-бизнесовый проект?
ИстВан
5391 дн. тому
А когда Коляденко, стала продюссером? Она вроде как танцами занималась. Что поменялось в ее функц обязанностях?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду