Олена Гладскіх («Дело») – переможець конкурсу матеріалів про КСВ

19 Травня 2009
8134
19 Травня 2009
11:41

Олена Гладскіх («Дело») – переможець конкурсу матеріалів про КСВ

8134
Олена Гладскіх («Дело») – переможець конкурсу матеріалів про КСВ

Журналістка газети «Дело» Олена Гладскіх стала переможницею конкурсу на найкращий матеріал з тематики соціальної відповідальності бізнесу в Україні, зорганізованого представництвом ООН в Україні та мережею Глобального договору, повідомляє ІМІ.

 

Ще двоє учасників конкурсу - Вікторія Граніна («Гвардія») та Святослав Рибніков («Українська технічна газета») - додатково отримають заохочувальні призи від компаній «Філіпс» та «Кока-Кола Україна». А віншуватимуть переможців нагородами на офіційній церемонії в рамках Щорічних зборів мережі Глобального договору 21 травня 2009 року.

 

Переможці конкурсу також отримають можливість відвідати щорічний всесвітній форум мереж Глобального договору, який цього року відбудеться 9-10 червня у Стамбулі. Загалом організатори отримали 40 матеріалів від 24 журналіста.

 

Нагадаємо, що конкурс журналістських матеріалів про соціальну відповідальність бізнесу було зорганізовано представництвом ООН в Україні та мережею Глобального договору з нагоди святкування 10-ої річниці міжнародної ініціативи - Глобального договору. Ця ініціатива об'єднала компанії, агентства ООН, а також трудові та громадські організації з метою підтримки та реалізації принципів корпоративного громадянства.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8134
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
читатель
5462 дн. тому
Лена, поздравляю! твои материалы действительно самые лучшие и объективные.
Мэри
5465 дн. тому
А что участника было 24 не дочитали?
Nikers
5465 дн. тому
Хм, а что у нас так много журналистов пишут об этом? это ж не попсня и желтуха. Так что ТРИ - это еще оч много! Поздравляем всех номинантов и саму победительницу!
bb
5465 дн. тому
то есть всего было три участника?)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду