Мінтранс оголошує конкурс на найкраще висвітлення транспортної тематики у ЗМІ

18 Травня 2009
4441
18 Травня 2009
11:28

Мінтранс оголошує конкурс на найкраще висвітлення транспортної тематики у ЗМІ

4441
Мінтранс оголошує конкурс на найкраще висвітлення транспортної тематики у ЗМІ

Міністерство транспорту та зв'язку оголошує конкурс на краще висвітлення транспортної тематики в засобах масової інформації.

 

«Мета конкурсу - сприяння розповсюдженню якісної та об'єктивної інформації про діяльність і розвиток транспортно-дорожнього комплексу та галузі зв'язку України, підвищення рівня поінформованості населення про послуги та нововведення в галузі, а також стимулювання журналістів до системного та професійного висвітлення галузевої тематики», - повідомляє прес-служба Міністерства.

 

Встановлено наступні номінації конкурсу:

 

1.„Краще висвітлення транспортної тематики на телебаченні ":

-        кращий сюжет;

-        краща програма.

 

2.            „Краще висвітлення транспортної тематики на радіо ":

-        кращий сюжет;

-        краща програма.

 

3.            „Краща публікація в друкованих ЗМІ".

4.            „Краща публікація в Інтернет-ЗМІ".

5.            „Краща публікація в галузевих ЗМІ".

 

На розгляд приймаються матеріали, що побачили світ в періодичній пресі, теле- та радіоефірі, Інтернет-ЗМІ в період з 1 червня 2008 до 1 червня 2009 року.

 

Конкурсні матеріали слід надіслати до 01.06.2009 на адресу: пр. Перемоги, 14 (прес-служба, к. 304), Київ-135, 01135  або на Е-mail: gorbata@mtu.gov.ua  з поміткою «На конкурс», зазначивши при цьому номінацію, на яку подається матеріал (матеріали), дату виходу матеріалу (матеріалів), а також вказавши інформацію про особу учасника конкурсу (ПІБ, дата народження, місце роботи, контактний телефон та адреса).

 

Після підбиття результатів конкурсу його переможців буде нагороджено пам'ятними призами. Нагородження відбудеться 4 червня.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4441
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду