Микола Томенко назвав «Інтер» інструментом поширення російської ідеології

3 Серпня 2009
29937
3 Серпня 2009
11:00

Микола Томенко назвав «Інтер» інструментом поширення російської ідеології

29937
Микола Томенко назвав «Інтер» інструментом поширення російської ідеології

Заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко заявив, що події, пов'язані з візитом до України Патріарха Кирила, показали, що телеканал «Інтер» є інструментом для поширення російської ідеології на території України. Про це він сказав журналістам у п'ятницю, перебуваючи з робочим візитом на Львівщині.

 

«Це робиться не вперше, і складається враження, що подібні дії є важливою складовою поширення російської державної ідеології в сучасній України», - сказав він.

 

Крім того, віце-спікера дивує той факт, що один із власників каналу, який є першим заступником голови СБУ і якого призначив Президент, замість того, щоб опікуватися захистом інформаційної безпеки України, на своєму каналі забезпечує пріоритет інформаційній політиці іншої держави.

 

Оцінюючи збалансованість новинної політики «Інтера», Микола Томенко сказав, що «канал працює за один правилом - для них є два правильних політики: Віктор Янукович та Арсеній Яценюк».

 

У прес-службі телеканалу «Інтер» відмовилися коментувати заяву віце-спікера.

 

Нагадаємо, що «Інтер» став головним інформаційним партнером візиту Святішого Патріарха Московського і всієї Русі Кирила в Україну і транслював усі богослужіння, а також спеціальний прямий ефір за його участю.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29937
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
інтер-глядач
5381 дн. тому
Все правильно про Інтер-прокладку
Marta
5381 дн. тому
БЮТ достал гнать на Интер, покоя не дает факт, что прикарманить не удалось.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду