detector.media
03.08.2009 11:00
Микола Томенко назвав «Інтер» інструментом поширення російської ідеології

Заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко заявив, що події, пов'язані з візитом до України Патріарха Кирила, показали, що телеканал «Інтер» є інструментом для поширення російської ідеології на території України. Про це він сказав журналістам у п'ятницю, перебуваючи з робочим візитом на Львівщині.

 

«Це робиться не вперше, і складається враження, що подібні дії є важливою складовою поширення російської державної ідеології в сучасній України», - сказав він.

 

Крім того, віце-спікера дивує той факт, що один із власників каналу, який є першим заступником голови СБУ і якого призначив Президент, замість того, щоб опікуватися захистом інформаційної безпеки України, на своєму каналі забезпечує пріоритет інформаційній політиці іншої держави.

 

Оцінюючи збалансованість новинної політики «Інтера», Микола Томенко сказав, що «канал працює за один правилом - для них є два правильних політики: Віктор Янукович та Арсеній Яценюк».

 

У прес-службі телеканалу «Інтер» відмовилися коментувати заяву віце-спікера.

 

Нагадаємо, що «Інтер» став головним інформаційним партнером візиту Святішого Патріарха Московського і всієї Русі Кирила в Україну і транслював усі богослужіння, а також спеціальний прямий ефір за його участю.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY