Міжнародні медіа-права чемпіонату України з футболу представлятиме компанія IMG

23 Листопада 2009
8536
23 Листопада 2009
16:07

Міжнародні медіа-права чемпіонату України з футболу представлятиме компанія IMG

8536
Міжнародні медіа-права чемпіонату України з футболу представлятиме компанія IMG

Об'єднання професіональних футбольних клубів України «Прем'єр-ліга» сьогодні оголосило про підписання угоди з компанією IMG щодо передачі їй ліцензії на реалізацію міжнародних медіа-прав чемпіонату України з футболу по всьому світу.

 

Із листопада IMG просуватиме трансляції українського футбольного чемпіонату на міжнародний медіа-ринок, за винятком Російської Федерації, права для території якої «Прем'єр-ліга», як і раніше, буде реалізовувати самостійно. Крім того, із сезону 2010/2011 років IMG буде також реалізовувати у світовому телепросторі огляди турів чемпіонату. Термін дії контракту закінчується влітку 2012 року.

 

Виробництво трансляцій та оглядів турів здійснюватиме телеканал «Футбол» - офіційний транслятор «Прем'єр-ліги» на території України, який улітку цього року підписав угоду з «Прем'єр-лігою» на два сезони.

 

Відповідно до досягнутих домовленостей, формула співробітництва між Прем'єр-лігою та IMG передбачає не лише гарантовану ліцензійну винагороду за можливість ексклюзивної реалізації медіа-прав чемпіонату України, але й додаткові бонусні виплати «Прем'єр-лізі» з боку IMG.

 

Довідка:

Компанія IMG була заснована в 1960 році, ставши «піонером» у галузі спортивного маркетингу, і нині має більш ніж 60 офісів в 30 країнах світу. Бізнес IMG охоплює організацію спортивних подій, виробництво і розповсюдження  медійних прав, розвиток бренду, консультування в галузі спонсорства, ліцензування, представлення інтересів спортсменів, спонсорські продажі та інші послуги. Клієнтами і партнерами IMG у сегменті футболу є футбольні ліги Англії, Росії, Нідерландів, Данії, Бельгії і Швейцарії, національні футбольні асоціації Англії, Нідерландів, Шотландії, Вельсу, Кіпру, Ліхтенштейну, Канади, Росії, клуби «Манчестер Юнайтед», «Челсі», «Барселона», «Баварія», «Аякс» та інші.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8536
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду