Канал «Футбол» оголосять переможцем тендеру «Прем’єр-ліги» на трансляцію матчів Чемпіонату України з футболу

13 Липня 2009
18964
13 Липня 2009
15:30

Канал «Футбол» оголосять переможцем тендеру «Прем’єр-ліги» на трансляцію матчів Чемпіонату України з футболу

18964
Канал «Футбол» оголосять переможцем тендеру «Прем’єр-ліги» на трансляцію матчів Чемпіонату України з футболу

ТРК «Футбол» сьогодні буде оголошена переможцем тендеру об'єднання професіональних футбольних клубів України «Прем'єр-ліга» на трансляцію матчів Чемпіонату України з футболу. Про це ТК повідомили в прес-службі «Прем'єр-ліги».

 

Зараз триває узгодження юридичних формальностей. «ТРК "Футбол" запропонував кращі умови. Плюс вони самостійно вироблятимуть трансляції», - пояснив прес-секретар Андрій Палаєв.

 

Окрім цього частину матчів показуватиме НТКУ. Так, із восьми матчів першого туру два вийдуть на Першому національному. «На Першому національному ми лише розміщуємо - так, як і робили минулого сезону», - сказав пан Палаєв.

 

Поки що розклад трансляцій оголошений лише для матчів першого туру (17-19 липня). «Наступні тури не до кінця зрозуміло, хто транслюватиме. Але заплановано не менше шести трансляцій у другому турі», - уточнив прес-секретар «Прем'єр-ліги». Зокрема, невідомо, який канал показуватиме домашні матчі «Дніпра», який відмовився передавати свої права «Прем'єр-лізі». У першому турі «Дніпро» грає на виїзді, тож цю гру транслюватиме ТРК «Футбол».

 

Як уже повідомляла ТК, київське «Динамо», яке також відмовилося передавати права на трансляцію «Прем'єр-лізі», надало їх телеканалу ТЕТ. Нині відомо, що ТЕТ транслюватиме матчі трьох перших турів за участю «Динамо».

 

«Найближчим часом відбудуться загальні збори, на яких остаточно вирішиться питання з правами», - резюмував Андрій Палаєв.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18964
Читайте також
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Глядач
5404 дн. тому
а хто ж це все коментуватиме? Де "Футбол" познаходить стільки коментаторів??? Сабо з Морозовим загнуться((((((
Василь
5405 дн. тому
Ой, не смішіть мої тапочки. Так як УПЛ все безалаберно робила в тому числі і цей тендер, про яких переможців можна говорити? Тим більше, що майже половина клубів свої теле-права не віддала ПЛ, тож кожен буде сам за себе. І ще, а як же з тендером щодо інтернет-трансляцій? Забулося, забилося чи знову "Футбол" (на цей раз не ТВ, а сайт) їх отримає за "гарні очі". Чи можливо інших претендентів не було?
Алек
5405 дн. тому
Тут вопрос в другом. Национальным каналам больше не интересен украниский футбол. С другой стороны украинский футбол что-то должен делать чтобы быть интересен.
Сергій
5405 дн. тому
А що робити тим людям , у яких нема спутникових тарілок і кабельного телебачення? як їм дивитись ТРК "Футбол"???
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду