Охоронці дніпропетровського ринку затримали журналіста газети «Левый берег»

10 Липня 2009
10879
10 Липня 2009
15:14

Охоронці дніпропетровського ринку затримали журналіста газети «Левый берег»

10879
Охоронці дніпропетровського ринку затримали журналіста газети «Левый берег»

10 липня охоронці центрального дніпропетровського ринку «Озерка» затримали журналіста газети «Левый берег» Володимира Рибальченка, коли він намагався зайти на ринок з фотоапаратом, заявивши, що зйомки на території ринку заборонені., повідомляє «Новый мост».

 

«Наш журналіст займався моніторингом цін на ринку. Наскільки мене поінформували з Дніпропетровська, його затримала охорона. І міліція, не розібравшись, забрала його до відділення, хоча він мав при собі посвідчення журналіста», - розповів «Детектор медіа» шеф-редактор «Левого берега» Кость Бондаренко.

 

Керівники газети пов'язують конфлікт з опозиційністю видання у Дніпропетровську. «"Левый берег" та інформагентство "Новый мост" як продукт Інституту ім. Горшеніна зайняли критичну позицію як до керівництва міста, так і окремих бізнес-структур Дніпропетровська. І, думаю, саме острах критичних публікацій став причиною такої поведінки з журналістом», - сказав Кость Бондаренко.

 

За словами шеф-редактора, журналіст Володимир Рибальченко обов'язково звертатиметься до правоохоронних органів із заявою про перешкоджання професійній діяльності.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10879
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду