detector.media
10.07.2009 15:14
Охоронці дніпропетровського ринку затримали журналіста газети «Левый берег»

10 липня охоронці центрального дніпропетровського ринку «Озерка» затримали журналіста газети «Левый берег» Володимира Рибальченка, коли він намагався зайти на ринок з фотоапаратом, заявивши, що зйомки на території ринку заборонені., повідомляє «Новый мост».

 

«Наш журналіст займався моніторингом цін на ринку. Наскільки мене поінформували з Дніпропетровська, його затримала охорона. І міліція, не розібравшись, забрала його до відділення, хоча він мав при собі посвідчення журналіста», - розповів «Детектор медіа» шеф-редактор «Левого берега» Кость Бондаренко.

 

Керівники газети пов'язують конфлікт з опозиційністю видання у Дніпропетровську. «"Левый берег" та інформагентство "Новый мост" як продукт Інституту ім. Горшеніна зайняли критичну позицію як до керівництва міста, так і окремих бізнес-структур Дніпропетровська. І, думаю, саме острах критичних публікацій став причиною такої поведінки з журналістом», - сказав Кость Бондаренко.

 

За словами шеф-редактора, журналіст Володимир Рибальченко обов'язково звертатиметься до правоохоронних органів із заявою про перешкоджання професійній діяльності.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY