Представником TNS і Research International в Україні буде TNS Ukraine. Ліцензію UMG відкликано

30 Червня 2009
17010
30 Червня 2009
17:19

Представником TNS і Research International в Україні буде TNS Ukraine. Ліцензію UMG відкликано

17010
Представником TNS і Research International в Україні буде TNS Ukraine. Ліцензію UMG відкликано

З 23 серпня компанія TNS Ukraine зможе пропонувати своїм клієнтам міжнародні бізнес-рішення TNS і Research International. Про це йдеться в офіційному повідомленні, отриманому компанією TNS Ukraine від директора TNS Europe Джудіт Пессінгхем, повідомляє прес-служба компанії.

 

Після офіційного оголошення 23 лютого про об'єднання TNS і Research International, компанія UMG-Research International, яка представляла Research International на українському ринку, була проінформована про припинення ліцензійної угоди через 6 місяців. Рішення залишити TNS Ukraine представником об'єднаних компаній пов'язане з тим, що TNS Ukraine - єдина дослідницька компанія в Україні, засновником якої є холдинг WPP (інші компанії є ліцензіатами).

 

«Незважаючи на те, що на даний момент ми маємо відносини з UMG в Україні через Research International, ці відносини завершаться 23 серпня 2009 року, у відповідності до скасування ліцензійної угоди. Нашим наступним кроком є об'єднання міжнародного продуктового портфелю TNS і Research International ексклюзивно в компанії TNS Ukraine», - повідомила Джудіт Пессінгхем. Після 23 серпня компанія UMG не має права використовувати ліцензійні  методики Research International.

 

Нагадаємо, що 23 лютого новий власник TNS, холдинг WPP, оголосив про реорганізацію свого дослідницького підрозділу Kantar Group, у рамках якого вирішив об'єднати дослідницькі компанії TNS і Research International. Хто представлятиме об'єднану компанію в Україні, на той момент було невідомо.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17010
Читайте також
15.07.2009 11:13
Мар'яна Закусило
39 991
15.06.2009 11:12
Наталія Данькова
13 425
28.05.2009 08:41
Денис Сторожук, для «Детектор медіа»
28 116
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду