TNS Media змінює назву на Kantar (+ЛОГО)

26 Січня 2010
15600
26 Січня 2010
10:57

TNS Media змінює назву на Kantar (+ЛОГО)

15600
TNS Media змінює назву на Kantar  (+ЛОГО)

Міжнародна дослідницька компанія TNS Media змінює назву на Kantar Media. Про це з посиланням на офіційний прес-реліз повідомляє інтернет-видання «Кореспондент.net».

 

Першими ребрендингу підлягають медіапідрозділи компанії, що спеціалізуються на  дослідженнях аудиторії друкованих ЗМІ й телебачення. Як повідомила «Детектор медіа» менеджер зі зв'язків з громадськістю  компанії «TNS-Україна» Ольга Захарченко, у вітчизняному представництві змінювати назву торгової марки наразі не планують.

 

2008 року TNS Media придбала WPP Group, що має власний дослідницький підрозділ Kantar. Як зазначено у офіційному прес-релізі компанії, ребрендинг пов'язаний з розширенням спектру послуг.

 

 

 

Kantar Media представлена в понад 50 країнах світу та спеціалізується на дослідженнях аудиторій телеканалів, друкованих ЗМІ, онлайн-медіа (зокрема, соціальних мереж), радіоефіру та зовнішніх рекламоносіїв.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15600
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Squall
5214 дн. тому
Господи...надеюсь они логотип сменят в ближайшее время.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду