detector.media
30.06.2009 17:19
Представником TNS і Research International в Україні буде TNS Ukraine. Ліцензію UMG відкликано

З 23 серпня компанія TNS Ukraine зможе пропонувати своїм клієнтам міжнародні бізнес-рішення TNS і Research International. Про це йдеться в офіційному повідомленні, отриманому компанією TNS Ukraine від директора TNS Europe Джудіт Пессінгхем, повідомляє прес-служба компанії.

 

Після офіційного оголошення 23 лютого про об'єднання TNS і Research International, компанія UMG-Research International, яка представляла Research International на українському ринку, була проінформована про припинення ліцензійної угоди через 6 місяців. Рішення залишити TNS Ukraine представником об'єднаних компаній пов'язане з тим, що TNS Ukraine - єдина дослідницька компанія в Україні, засновником якої є холдинг WPP (інші компанії є ліцензіатами).

 

«Незважаючи на те, що на даний момент ми маємо відносини з UMG в Україні через Research International, ці відносини завершаться 23 серпня 2009 року, у відповідності до скасування ліцензійної угоди. Нашим наступним кроком є об'єднання міжнародного продуктового портфелю TNS і Research International ексклюзивно в компанії TNS Ukraine», - повідомила Джудіт Пессінгхем. Після 23 серпня компанія UMG не має права використовувати ліцензійні  методики Research International.

 

Нагадаємо, що 23 лютого новий власник TNS, холдинг WPP, оголосив про реорганізацію свого дослідницького підрозділу Kantar Group, у рамках якого вирішив об'єднати дослідницькі компанії TNS і Research International. Хто представлятиме об'єднану компанію в Україні, на той момент було невідомо.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY