detector.media
22.05.2009 17:33
«Класик-радіо» купило частоту в Дніпропетровську

ТОВ «Класик-радіо» стало новим власником місцевої дніпропетровської радіокомпанії «Медіа ФМ» (частота 90,5 МГц у м. Дніпропетровську, Р=0,1 кВт, обсяг мовлення 24 год./добу, територіальна категорія мовлення - місцеве, мова - українська). Національна рада з питань телебачення і радіомовлення  на засіданні 20 травня зафіксувала зміну власників у ліцензії компанії. 

 

ТОВ «Класик-раіо» є однією з юридичних осіб радіогрупи ТАВР («Хіт ФМ», «Русское Радио Украина», «Радіо Рокс», Kiss FM).

 

На даній частоті тепер мовитиме мережа «Радіо Рокс». Зміну позивного в ліцензії було зафіксовано раніше, а от територіальну категорію мовлення, очевидно, компанія не має наміру змінювати - це дозволить мережі працювати на місцевому рекламному ринку.

 

«Медіа ФМ» - ще одна місцева станція, яка увійшла до великої радіомережі. Аналогічне рішення 14 травня Нацрада прийняла щодо переформлення власності кременчуцької радіокомпанії «Вісма-радіо-ТБ» - тепер компанія мовитиме  з позивними «Люкс ФМ». територіальну категорію мовлення нові власники також не змінили.

 

Отже, як і прогнозували раніше експерти, на українському радіоринку тривають процеси укрупнення, спровоковані двома чинниками - підвищенням ліцензійного збору та фінансовою кризою.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY