Рекламні доходи регіональної преси у І кварталі знизилися на 26%

20 Травня 2009
23328
20 Травня 2009
17:21

Рекламні доходи регіональної преси у І кварталі знизилися на 26%

23328
Рекламні доходи регіональної преси у І кварталі знизилися на 26%

Дохід від реклами у регіональних засобах масової інформації у першому кварталі 2009 року знизився в середньому на 26% у порівнянні з аналогічним періодом 2008 року. Про це йдеться у повідомленні Української асоціації видавців періодичної преси із посиланням на інформацію 35 спеціалістів із 19 міст України, що взяли участь у конференції з обміну досвідом між спеціалістами з продажу реклами регіональних видавництв. Конференцію організували АНРВУ та «Інтерньюз-Україна».

 

У цілому, зазначає УАВПП, у 2009 році планується 20%-ве зниження доходів від реклами у порівнянні з минулим роком.

 

Як повідомляла ТК, за даними компанії «Моніторинг ЗМІ» у І кварталі цього року обсяг реклами у пресі загалом (включно з загальнонаціональними виданнями) зменшився на 50,07% у журналах та на 50,72% у газетах. Мова йде про кількість рекламних шпальт. Інформацію щодо зміни обсягів реклами у грошах УАВПП та «Моніторинг ЗМІ» планують оприлюднити найближчим часом.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23328
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду