Мінкульт пропонує внести зміни до Закону «Про кінематографію»

19 Травня 2009
17211
19 Травня 2009
12:31

Мінкульт пропонує внести зміни до Закону «Про кінематографію»

17211
Мінкульт пропонує внести зміни до Закону «Про кінематографію»

18 травня 2009 року зареєстровано проект Закону про внесення змін до статті 15 Закону України «Про кінематографію» №4490 щодо права та умов розповсюдження і демонстрування фільму.

 

Законопроект розроблено Міністерством культури і туризму на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 9 квітня 2008 року №576 «Про затвердження плану заходів на 2008 рік щодо удосконалення дозвільної системи у сфері господарської діяльності», та з метою приведення у відповідність до вимог Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності».

 

Мета розробки проекту - визначення та затвердження на законодавчому рівні строку прийняття рішення про видачу або відмову у видачі документа дозвільного характеру, вичерпний перелік підстав для видачі та скасування документа дозвільного характеру на право провадження посередницької діяльності у сфері трансферту технологій.

 

Із текстом законопроекту можна ознайомитися тут.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17211
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Terry
5466 дн. тому
Разогнать последний оплот партхозноменклатуры во глове с секретарем парткома Анной Чмиль!!!
Altruist
5466 дн. тому
Как жаль, что в управлении культуры все еще находятся (авторы проекта) {CENSORED}, которые продолжают тянуть из исторического небытия... систему отношений социалистического бесправия-хозяйствования. Как может государственный орган давать право на распространене и дистрибьюцию каких-либо фильмов" - если это право автора или продюсера, если первый и второй это не одно и тоже лицо. Это частная собственность. Если у государства есть функция оградить публику от запрещенных тем, оно может сопроводить выпуск фильма в обязательном порядке неким актом цензурного толка. А регулирование движения объектов авторских прав на рынках показа должно заниматься лицо (создана модель), которая будет позволять контролировать справедливые отчисления авторам. Государство в лице его убого органа не должна вообще сюда влазить. Бред, а не законопроект.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду