detector.media
06.05.2009 16:03
Павло Овечкін працюватиме над докудрамами про війну в компанії «Бабич-дизайн»
Павло Овечкін працюватиме над докудрамами про війну в компанії «Бабич-дизайн»

Режисер Павло Овечкін, екс-режисер шоу «Танцюю для тебе» («1+1»), працюватиме над докудрамами про війну на студії «Бабич-дизайн» (група компаній Star Media). Цю інформацію в інтерв'ю «Детектор медіа» озвучив керівник і співвласник компанії Валерій Бабич. Павло Овечкін підтвердив цей факт.

 

Також в інтерв'ю ТК пан Бабич розповів детальніше про проекти. Ідеться про два 12-серійні фільми в жанрі докудрами - «Велика війна» на замовлення російського «Первого канала» та «Визволителі» (телеканал «Россия»). Обидва фільми плануються до показу на наступний рік, їх присвячено 65-річчю перемоги в Другій світовій війні.

 

«Коли я дізнався, що Овечкін пішов з "1+1", я відразу захотів з ним зустрітися і зробив йому пропозицію. Бо вважаю, що він єдиний, який може підняти жанр докудрами, бо він працював як із хронікою та документальними матеріалами, так і з ігровим матеріалом. Якби він не погодився, то нам би довелося брати двох режисерів - одного на ігрові епізоди, другого - на документальні. Але Павло погодився, і нам вдасться обійтися одним талановитим режисером, якого я вважаю для цього складного проекту просто ідеальним», - так прокоментував залучення Павла Овечкіна до зйомок Юрій Мінзянов, генеральний продюсер Star Media.

 

Як відомо, в розпал проекту «Танцюю для тебе» відбулася ротація команд - шоу залишили режисер-постановник Андрій Дончик, продюсер Іванна Дядюра та режисер документальної частини Павло Овечкін. Виробництво програми очолив  колишній керівник компанії Star Media Entertainment Олексій Гончаренко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY