КМДА стверджує, що розрахувалася з комунальними ЗМІ

1 Травня 2009
6834
1 Травня 2009
12:50

КМДА стверджує, що розрахувалася з комунальними ЗМІ

6834
КМДА стверджує, що розрахувалася з комунальними ЗМІ

Головне фінансове управління Київської міської державної адміністрації повідомило, що станом на 30 квітня з міського бюджету міста Києва всім редакціям комунальних ЗМІ в повному обсязі профінансовано видатки на виплату заробітної плати з нарахуваннями, згідно із затвердженими їх керівниками штатними розписами, за березень 2009 року включно. Відповідний лист до ТК надійшов від Головного управління з питань взаємодії із ЗМІ та зв'язків із громадськістю КМДА.

 

Як раніше повідомляла ТК, у столичних муніципальних засобах масової інформації деякі журналісти вже четвертий місяць не отримують зарплати. Петро Щербина, керівник відділу зовнішніх комунікацій умовного Київського медіахолдингу, неформального об'єднання комунальних і приватних медіа, підконтрольних Леоніду Черновецькому, пояснював скрутну фінансову ситуацію в комунальних медіа затримкою у виплаті коштів від засновника - КМДА.

 

«Оскільки всі ЗМІ, які входять до Київського медіахолдингу, є бюджетними організаціями і їхнє фінансування здійснюється через Головне управління взаємодії із засобами масової інформації КМДА, то в нас справді є часткова затримка виплати заробітної платні», - пояснював ТК пан Щербина.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6834
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду