Київрада рекомендує Черновецькому звільнити Бектурсунова

23 Квітня 2009
5864
23 Квітня 2009
15:08

Київрада рекомендує Черновецькому звільнити Бектурсунова

5864
Київрада рекомендує Черновецькому звільнити Бектурсунова

Депутати Київської міської ради підтримали два проекти рішень щодо діяльності комунальних засобів масової інформації: про висвітлення роботи депутатів комунальними ЗМІ та про проведення конкурсу для відбору кандидатів на заміщення вакантних посад керівників муніципальних ЗМІ.

 

Секретар комісії Київської міської ради з місцевого самоуправління, регіональних, міжнародних зв'язків та інформаційної політики Юрій Дмитрук, доповідаючи про ці питання, зазначив: «Одним із радників міського голови є Казбек Бектурсунов, який із точки зору більшості фракцій на сьогоднішній день впливає не політику комунальних ЗМІ міста Києва. Тому ми рекомендуємо міському голові звільнити його з посади радника, а в подальшому радникам на громадських засадах – не втручатися у діяльність комунальних ЗМІ. А щодо в. о. директора ТРК "Київ" Дмитра Джангірова радимо створити контрольну комісію і розібратися з питаннями переривання трансляції».  Нагадаємо, обурення депутатів викликало те, що пряму трансляцію засідання Київради було перервано на 20 хвилин демонстрацією святкування річниці церкви «Посольство Боже», до якої належить Леонід Черновецький.

 

Депутати майже одноголосно підтримали питання про проведення конкурсу – 100 голосів «за». Питання щодо Казбека Бектурсунова та Дмитра Джангірова з першої спроби не набрало більшості голосів. Після переголосування «за» проголосувало 62 депутати.

 

Секретар Київради Олесь Довгий під час обговорення зауважив, що зазначена оцінка діяльності комунальних ЗМІ є однією з найм'якших, які можна дати їхньому відверто хамському і зневажливому ставленню до Київради в цілому і до всіх без винятку депутатів. І хоча він вважає, що рекомендувати щось міському голові є некоректним, але зазначена оцінка відносно будь-кого, хто ігнорує пленарні засідання, а відтак не надає інформацію належним чином, на його думку, є  абсолютно справедливою.  

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5864
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Горячофф
5495 дн. тому
Ну ясно, выборы на носу, и упырьки из "молодой команды" космоса как стервятники кружат над кошельком того же космоса. Слабо как-то "порекомендовали"! Уволить, этого мало, надо бы ещеи прокуратуру подключить! где деньги, сцуко! И еще. Так смешно сказал олесик -довгоносик о хамском отношении ко всем депутатам... Это к к кому? к депутатам из блока космоса или регионов? Что за хрень. довгий кореш басса, басс хочет прибрать сми. Но кто бы не пришел, вряд ли будет хуже. А ващще - долой космоса и его "молодую команду! А вот про конкурс тоже не однозначно, но наверное правильно.
Олесь
5495 дн. тому
Нафиг этих фафаткаченко-бектурсуновіх!!!!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду