detector.media
13.04.2009 11:05
Працівникам UBC видадуть лише 50% зарплатні
Працівникам UBC видадуть лише 50% зарплатні

Керівництво телеканалу UBC має намір виплатити колективу лише половину зарплатні за березень. Цю інформацію, отриману «Детектор медіаю» з власних джерел на каналі, підтвердив співробітник UBC, керівник проекту «Політики про економіку» Дмитро Гнап.

 

За словами пана Гнапа, про те, що зарплату за березень не буде виплачено в повному обсязі, заявив представник інвестора (нагадаємо, UBC належить народному депутату України, члену фракції Партії регіонів Геннадію Васильєву).  За інформацією інших джерел, частині працівників каналу заборгували частину зарплатні за лютий і повністю за березень. Таку ситуацію представник інвестора охарактеризував як тимчасову, проте не вточнив, протягом якого періоду зарплата виплачуватиметься частково.

 

Також, як повідомляють джерела, представник інвестора заявив про заплановані на травень скорочення штату, а також про те, що частині колективу, ймовірно, буде запропоновано взяти відпустку за власний рахунок.

 

Генеральний директор UBC Олександр Саломаха нині перебуває на лікарняному. У розмові з ТК він підтвердив, що колективу було оголошено про «зменшення виплат за березень», проте сам він не був присутній на зустрічі засновників із колективом. «Заробітна платня за березень справді буде зменшена на 50%, - сказав пан Саломаха. - Я думаю, що позиція інвестора правильна. Якщо інвестор у часи кризи не може більше платити, ми самі повинні на себе заробляти. Саме таке завдання я й ставитиму перед працівниками телеканалу».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY