Американські кабельники створять національну платформу таргетованої реклами

6 Квітня 2009
22735
6 Квітня 2009
15:51

Американські кабельники створять національну платформу таргетованої реклами

22735
Американські кабельники створять національну платформу таргетованої реклами

Американські кабельні компанії улітку створять першу загальнонаціональну  рекламну платформу, яка зможе таргетувати рекламні повідомлення залежно від демографічних особливостей глядача та географії його проживання. Про це повідомляє Reuters.

 

Кабельні оператори наразі завершують підписання відповідної угоди з мережами. Ідею підтримали усі великі мережі - Comcast Corp, Time Warner Cable Inc, Cox Communications, Cablevision Systems Corp. Bright House Networks та Charter Communications. «Це дозволить нам показувати різну рекламу в різних зонах США», - говорить Девід Верклін, виконавчий директор компанії Canoe. Країна поділена на 2400 таких зон.

 

Кабельні компанії намагалися створити подібну платформу протягом кількох років. Вони сподіваються, що тепер, з її появою, у них в арсеналі з'явилася справжня преміум-послуга для рекламодавців. Її успіху сприятиме той факт, що глядачі невпинно перетікають з національного телебачення у кабельні мережі та в інтернет.

 

Кабельники навіть сподіваються обігнати загальнонаціональні ефірні мережі за кількістю проданих рейтингів. Аналітик Томас Еаган з Collins Stewart вважає, що це потенційно можливо, проте зазначає, що існує дуже велика кількість технічних перешкод, які кабельникам ще потрібно здолати.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22735
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
звездочёт
5494 дн. тому
подобная схема намного логичнее "там", где более 80% эфирного рынка охвачено кабельными операторами. у нас же, в нашем бендерленде такое не возможно. у нас даже нормально посчитать рейтинги не могут при существующих технологиях. ни одна панель не может дать уверенных показателей, ибо очень много существует условностей и специфик региона от львова до донецка и от киева до крыма. с цифровым телевидением данные иследования могли стать более точными, но! когда ж ЭТО случиться?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду