13 травня - Форум операторів кабельного телебачення України

21 Квітня 2009
9050
21 Квітня 2009
18:00

13 травня - Форум операторів кабельного телебачення України

9050
13 травня - Форум операторів кабельного телебачення України

Другий рік поспіль оператори кабельного телебачення України збираються в Гаспрі на Дні  кабельного телебачення України. Центральний захід Днів кабельного ТВ - Форум операторів кабельного телебачення України відбудеться 13 травня в кіноконцертному залі готелю «Марат».

 

Організатор -  Асоціація «Укртелемережа».

 

Генеральний спонсор Форуму  -  Vіasat.

 

Форум проводиться за участі більшості керівників об'єднань операторів кабельного телебачення України: Василя Волокітіна, президента Західноукраїнської гільдії операторів, Олександра Ляхова, президента  Телекомунікаційної палати України та ін. Понад 200 представників операторів кабельного телебачення України з усіх регіонів країни підтвердили свою участь у Форумі.

 

Задум Форуму полягає в тому, щоб дати можливість всім учасникам - як операторам, так і гостям Форуму - народним депутатам України, представникам органів державного регулювання, колегам-експертам із-за кордону, представникам телеканалів висловитися про непросту ситуацію в сфері надання послуг доступу до телепрограм в Україні, знайти шляхи виходу з кризи.

 

За додатковою інформацією звертатися до Наталі Клитної,  +38 (062) 348 43 91, nіk@uts.dn.ua

 

http://www.uts.dn.ua/

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9050
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду