Reckitt-Benckiser переносить $20 млн із телебачення в онлайн-відео

31 Березня 2009
12759
31 Березня 2009
11:59

Reckitt-Benckiser переносить $20 млн із телебачення в онлайн-відео

12759
Reckitt-Benckiser переносить $20 млн із телебачення в онлайн-відео

Один із найбільших у світі рекламодавців телебачення, Reckitt-Benckiser, підтримає п'ятирічне зростання власних продажів новою медійною стратегією. Як повідомляє Advertising Age, компанія переводить свої телевізійні витрати в онлайн-відео.

 

У мережу буде перерозподілено близько $20 млн бюджету 15 брендів, зокрема Clearasil, Lysol, Air Wick, Mucinex, Finishтощо. Це знаковий трансфер для компанії, яка понад 90% свого $475-мільйонного медійного бюджету традиційно витрачала на телебачення.

 

У 2008 році її витрати на онлайн, згідно з дослідженням TNS Media Intelligence, становили лише менше $1 млн.

 

Збільшення витрат на онлайн-відео почнеться з 1 квітня. Воно включатиме партнерство з такими ресурсами, як Glam, Tidal TV, YuMe та Brightroll. Медіаменеджер та інтернет-спеціаліст Reckitt-Benckiser Марк Фонзетті каже, що компанія вже подвоїла витрати на управління промоцією в соціальних мережах та поштових ресурсах, але мала ще й пустити коріння в онлайн-відео, оскільки бачить фундаментальну зміну звичок медіаспоживання - зокрема, міграцію до ресурсів із цифровим відео.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12759
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду