detector.media
30.03.2009 10:56
Побито заступника голови Держтелерадіо Василя Шевченка
Побито заступника голови Держтелерадіо Василя Шевченка

27 березня двоє невідомих напали на заступника голови Державного комітету телебачення і радіомовлення Василя Шевченка.

 

Зараз постраждалий перебуває на лікуванні у лікарні «Феофанія». За його словами,  вранці дорогою на роботу біля помешкання Шевченка на нього напали двоє молодиків 25-27 років і, не сказавши жодного слова, почали бити по голові. Голосіївське районне управління ГУ МВС України порушило кримінальну справу за фактом пригоди.

 

Заступник голови Держтелерадіо пов'язує напад із своєю професійною діяльністю. Це вже не перший подібний випадок: попередній напад стався у червні 2008 року, коли проти Шевченка було застосовано холодну зброю. «Я не маю проблем із бізнесом, бо ним не займаюсь, тому припускаю, що обидва випадки пов'язані з професійною діяльністю»,  - каже Шевченко, до сфери відповідальності якого належить книговидавнича галузь, зокрема програма «Українська книга», проект якої був затверджений на колегії Держтелерадіо напередодні.

 

Василеві Шевченку 48 років. У Держтелерадіо працює з 2002 року на громадських засадах,  2004 року призначений першим заступником голови комітету. З 21 червня 2005 року - заступник голови Держтелерадіо. Віце-президент Української асоціації видавців та книгорозповсюджувачів.

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY