detector.media
26.03.2009 19:19
Від редакції: «ТК» на «УП» не натякала
Відповідь на вимогу Олени Притули.

Редакція «Детектор медіа» отримала від керівника сайту «Українська правда» Олени Притули лист такого змісту:

 

«В вашей статье

/column/article/44545/2009-03-24-gritsenko-v-ignori/

есть двусмысленный намек на то, что Украинская правда могла бы быть тем сайтом, на который намекает Гриценко в своем блоге.

В частности, вы пишете:

«Що ж до решти фігурантів, то тут думки, приміром, редакції ТК, розійшлися, бо серед інформаційних агенцій і УНІАН, і «Інтерфакс» є однаково цитованими серед українських видань, а от найдотепнішими заголовками було визнано заголовки «Української правди», хоча обговорювали також «Обком» та «Обоз».

 

ТРЕБУЮ ОПРОВЕРЖЕНИЯ!»

 

Публікуючи його без змін, редакція ТК одночасно заявляє, що ми не вбачаємо у наведеній вище цитаті з авторського тексту Лесі Ганжі будь-яких натяків на те, що Анатолій Гриценко мав на увазі саме «Українську правду». І НЕ вважаємо, що взагалі «УП» можливо  було згадувати у цьому контексті, не маючи для цього ніяких  наявних доказів. Разом із цим ми не вважаємо, що насправді є предмет для спростування, однак надаємо Олені Притулі право висловити свою думку з цього приводу.

 

Коментар самого Анатолія Гриценка з приводу дискусії, яку викликала його заява у медіасередовищі, ТК сподівається отримати у понеділок.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY