Ульянов образився на М1 за підписання Хартії

20 Березня 2009
15593
20 Березня 2009
10:33

Ульянов образився на М1 за підписання Хартії

15593
Ульянов образився на М1 за підписання Хартії

Журналіст і арт-критик Анатолій Ульянов припиняє співпрацю з програмою «Міністерство прем'єр» на телеканалі М1. Про це він заявив у своєму веб-щоденнику.

 

«В силу того, что телеканал М1 подписал позорную Хартию с цензурной Комиссией по Морали , я официально заявляю, что прекращаю своё сотрудничество на регулярной основе с программой "Министерство Премьер" на этом канале, поскольку такое сотрудничество в сложившихся обстоятельствах противоречит моим убеждениям и совести», - йдеться у повідомленні.

 

Нагадаємо, компанія «Телеодин» (оператор каналів М1 і М2-Естрада) була серед 9 мовників, які 19 березня підписали Хартію про партнерство заради інформаційних прав і свобод та захисту суспільної моралі із Національною радою з питань телебачення і радіомовлення, Національною експертною комісією з питань захисту суспільної моралі та Кабінетом Міністрів. Репортаж про цю подію читайте тут.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15593
Читайте також
10.03.2010 21:14
Андрей Боборыкин, «Частный Корреспондент»
30 585
21.04.2009 22:04
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
27 469
24.03.2009 23:43
Ксения Сокульская, «Подробности»
19 354
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
amf
5521 дн. тому
ВОНО ще каже, що має совість! ОЦЕЙ шматок {CENSORED} має совість???! Тоді хай повіситься!
КІМ
5521 дн. тому
Телеканал М1 мабуть тепер в жалобі із-за того, що така велика зірка як Ульянов відмовилася з ним працювати :) А піпл-метрів в Україні стоїть у 3,5 тисячах сімей. І не у Марьіван, а теоретично у людей з 4 років і старших, хоча на сьогоднішній день виборку ГфК аж ніяк не можна назвати репрезентативною. Але це вже з іншої опери
...
5521 дн. тому
А что теперь, после подписания меморандума с Интернет-ассоциацией, он перестанет вести свой блог???
кокотюха
5521 дн. тому
згодень діяти. але не шдяхом написання протестів на парканах. і так само - не шляхом пікетів: вони виставлять контрпікети, забашляють моральному Корчинському і спровокують інцидент, як це було 9 березня 2001 року на УБК. а М1 все одно не буду дивитися, він для мене тепер надто моральний, а я - аморальна потвора
дмитро
5521 дн. тому
Андрію, ніяк - тебе і М1, і М3333, Нацкомісія, і ще всякі інші НацЦабе мають у відомому всім місці. Доти, поки твої, мої, наші ДІЇ не будуть для них перепоною, завадою, проблемою для їхньої повсякденної діяльності на благо власної кишені. Оскільки ми (в/о, сотні читаних/писаних книжок/статей/сценаріїв, побачених/знятих фільмів) є, були та лишаємося купкою маргіналів, звати яких НІХТО у порівнянні із МарьІваннамі (40% з яких не читають навіть газет) з Хацапетівки, у яких стоять піплметри, і яких МІЛЬЙОНИ!!! Ось тепер повторюю запитання: хто небудь знає - що з цим робити?
Макабіст
5521 дн. тому
Ну якщо стисло, то рейтинг формується так - усі канали й рекламодавці країни вибирають собі оператора, скажімо ГФК. Цей оператор шляхом таємної репрезентативної вибірки встановлює по всій країні людям у телевізори піплметри. При чому ці люди мають бути жодним чином незаангажовані в теле- чи рекламний бізнес, а головно - не мають права розголошувати наявність у себе піплметра навіть коханкам, коли разом порно дивляться. Згідно показників усіх піплметрів і формується рейтинг. І все для того, щоб оце всілякі такі моральні чи там антиморальні активісти не заважали панам Проктеру та Гемблу нормально розміщуватися. Так шо всьо давно продумано, Кокотюхо, тейк іт ізя.
кокотюха
5521 дн. тому
добре, підкажіть, грамотні ви люди, як зробити, аби у моральних каналів був низький рейтинг? що треба ввімкнути, чи, навпки, вимкнути?
Макабіст
5521 дн. тому
Кокотюхо, вже ж Рейтинг намагався тобі натякнути, шо є така річ - називається піплметр. Це не телевізор рейтинг автоматично додає шось каналу, а піплметр додає. А він (піплметр) у тебе в ящику вочевидь не стоїть (не розміщується).
кокотюха
5521 дн. тому
за слово "стоїть" будете відповідати перед Нацкомісією з питань захисту суспільної моралі. А загалом мислю просто: якщо у мене телевізор включений і включений на М1, то цьому моральному каналу автоматично щось додається до рейтингу.
рейтинг
5521 дн. тому
Кокотюхо, у вас стоїть піплметр? Чи як Ви додаєте рейтингів каналу? :)
кокотюха
5521 дн. тому
Ульянов, я з тобою. Не буду дивитися М1 і додавати їм хоч на копійку рейтингу. Я люблю щось аморальне.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду