ВО «Свобода» вимагає вибачень від Анни Безулик

22 Березня 2009
15789
22 Березня 2009
17:59

ВО «Свобода» вимагає вибачень від Анни Безулик

15789
ВО «Свобода» вимагає вибачень від Анни Безулик

ВО «Свобода» заявляє про те, що редактори ток-шоу «Я так думаю з Анною Безулик» відмовили лідеру об'єднання Олегу Тягнибоку в участі в програмі після того, як самі ж запросили, повідомляє «Українська правда».

 

«Висвітлення Тернопільських виборів у ток-шоу «Я так думаю з Анною Безулик» стало прикладом брутального порушенням усіх журналістських стандартів», - йдеться у заяві ВО «Свобода».

 

Напередодні, 18 березня до прес-служби ВО «Свобода» звернулися гостьові редактори ток-шоу та запросили Тягнибока взяти участь у програмі, повідомляє прес-служба об'єднання.

 

Проте, вже 19 березня в обід зателефонували із гостьової редакції програми та відмовили Тягнибоку в участі в передачі «у зв'язку зі зміною формату».

 

Прес-служба ВО «Свобода» називає «таку відмову в праві на участь у дискусії політичній силі, яка здобула безумовну перемогу на виборах, м'яко кажучи, дивною».

 

«Особливо, з огляду на те, що ток-шоу виявилося по суті «перемиванням кісток» самої «Свободи». Тобто, у програмі «Я так думаю з Анною Безулик» право висловити думки про «Свободу» отримали всі, окрім... самої «Свободи», - заявляють в об'єднанні. - ВО «Свобода» вимагає від «режисерів» та «акторів» так званого ток-шоу «Я так думаю з Анною Безулик» вибачень та спростування всіх неправдивих відомостей, що ганьблять честь, гідність та національні почуття українців Тернопілля».

 

«Щодо «Свободи», то ми не потребуємо вибачень збанкрутілих політиканів, які бравували у ганебному ток-шоу без опонентів. Належну оцінку їм вже дала громада Тернопілля. Рано чи пізно це зроблять і всі українці», - заявляє об'єднання.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15789
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Злой
5518 дн. тому
Мазепа, ты сильно не нервничай. Памятник тебе в Полтаве сказали уже поставят и президент даст Героя Украины. Уточни пожалуйста - выше или ниже згаданым.
Мазепа
5519 дн. тому
Угро-фінських виродків, нащадків гебістів, і таких , як вищезгаданий жидюган алегарф є кому нищити і без Тягнибока.
Алегарф
5521 дн. тому
Тю, Тягныблох, победил в Тернополе - сиди работай, харе по телеку своим полоумным взглядом старшеклассников гипнотизировать.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду