Мін’юст зареєстрував одразу два «Обзори» Юрія Свірка та журнал «Блик для женщин»

5 Березня 2009
17875
5 Березня 2009
12:17

Мін’юст зареєстрував одразу два «Обзори» Юрія Свірка та журнал «Блик для женщин»

17875
Мін’юст зареєстрував одразу два «Обзори» Юрія Свірка та журнал «Блик для женщин»
Міністерство юстиції України наказом зареєструвало одразу дві газети Юрія Свірка: «Огляд-газета» («Обзор-газета», «Агляд-газета», Rewiew-newspaper) – наказом №317/5 від 19 лютого, про що вже повідомляла «ТК», а також «Економічний огляд» («Экономический обзор», «Эканамічны агляд», Economic Review) – наказом №336/5 від 23 лютого.
Як розповів «ТК» Юрій Свірко, «Економічний огляд» – це ділове видання. «Загалом я подав до Мін’юсту шість заяв про реєстрацію друкованих видань, дві з яких задовольнили», – повідомив він. Також пан Свірко не полишає намірів перереєструвати на себе щоденну безкоштовну газету «Обзор», яку наприкінці 2008 року припинив видавати холдинг Telegraaf Media Group Ukraine та головним редактором якої досі працює Юрій Свірко.
Загалом за останній час Мін’юст зареєстрував і перереєстрував низку друкованих видань. 18 лютого наказом № 304/5 перереєстровано журнали «Практика продажу» («Практика продаж»), «Підприємства і банки. Аспекти взаємодії» («Предприятия и банки. Аспекты взаимодействия»), «Кадрова справа» («Кадровое дело»), «Генеральний Dиректор» («Генеральный Dиректор») і його додаток «Генеральний директор. Спецвипуск» («Генеральный директор. Спецвыпуск»).
19 лютого (накази №311/5, №312/5 і №317/5) зареєстровано журнали «Дніпро», «Тащи», «Інтелектуальні головоломки» («Интеллектуальные головоломки»), Lviv In Your Pocket, Odesa In Your Pocket, «ФИФИ и цветочные малыши!», «Бэйби Борн: Твой журнал!», «Что делать во время, после кризиса, чтобы выжить?», «Живі гроші» («Живые деньги», Ready Cash), «Блік для жінок» («Блик для женщин», Blik for Women), «Тайны звезд», бюлетень «Бюлетень фінансово-податкового законодавства і практики його застосування. Офіційні матеріали Державної податкової служби України», а також газети «Приднепровье Сегодня», «Добра пенсія» («Хорошая пенсия»), «Порадник споживача», «Метро. Дніпропетровськ» («Метро. Днепропетровск», Metro. Dnepropetrovsk). Водночас перереєстровано журнали «Імідж сучасного педагога», «Коні», «Наука сьогодні», «Сучасне птахівництво», «Менеджер з персоналу» («Менеджер по персоналу»), «Довідник економіста» («Справочник экономиста»), «Успішному секретареві на замітку» («Успешному секретарю на заметку»), «Довідник кадровика. Спецвипуск» («Справочник кадровика. Спецвыпуск»), «Реальність фантастики» («Реальность фантастики»).
23 лютого наказом №336/5 зареєстровано журнали «Чаша Грааля» («Чаша Грааля», Grail Bowl), «Весільний каталог» («Свадебный каталог»), «Веселые животные», «Малышки Пикси» і газету «1000 секретів» («1000 секретов»).
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17875
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
креатифф попёр
5549 дн. тому
Журнал «Что делать во время, после кризиса, чтобы выжить?» - это пять!!!! :-))))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду