Мін’юст зареєстрував новий «Обзор» Юрія Свірка

21 Лютого 2009
14512
21 Лютого 2009
10:03

Мін’юст зареєстрував новий «Обзор» Юрія Свірка

14512
Мін’юст зареєстрував новий «Обзор» Юрія Свірка
Міністерство юстиції України видало свідоцтво про державну реєстрацію видання «Обзор-газета». Про це «Детектор медіа» повідомив засновник видання Юрій Свірко – головний редактор газети «Обзор», видання якої наприкінці 2008 року припинила компанія Telegraaf Media Group.
 
Нагадаємо, головний редактор газети Юрій Свірко висловив бажання продовжити випуск видання, залучивши інвесторів. За словами пана Свірка, поки що пошуки інвестора тривають, проте він сподівається, що після офіційної реєстрації процес прискориться.
 
Окрім російської, «Обзор-газета» публікуватиме частину матеріалів українською мовою, а також декларує можливість публікації білоруськомовних та англомовних матеріалів. Також засновник обіцяє, що видання буде «небезстороннім» і критикуватиме ті політичні сили та гілки влади, які заслуговують на критику.
 
Тим часом, як повідомив Юрій Свірко, 24 лютого увесь колектив газети «Обзор» буде звільнений за скороченням штату. Водночас офіційний сайт TMG повідомляє, що переговори із потенційними покупцями видання ще ведуться.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14512
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
proff
5559 дн. тому
Юрий, я думаю Вы читаете коменты, поэтому хочу уточнить одну вещь. С Вами голландцы рассчитались? Если да, то просветите, а почему было не купить у TMG торговую марку или просто не купить газету, что бы сделать перерегистрацию?
хехе
5560 дн. тому
а почему на сайтах по поиску работы весит объявление о вакансии главреда Обзора? шо-то тут недокопали)))))))))))00
О чем разговор?
5560 дн. тому
Какие инвесторы - кризис в стране полным ходом. У Свирко чувство реальности атрофировалось окончательно. И под что деньги - проект провалился и был закрыт, причем был настолько отстойным, что его даже голландцы не смогли никому втюхать. А четырехязычная концепция критиканства предъявленная в заметке выше - вообще без комментариев. Отовсюду погнали этого Свирко, теперь он будет самостоятельным медиамагнатам, надо же. Боже, и эти люди считаются у нас медиаменеджерами. Грустно
Юрій Свірко
5561 дн. тому
Хлопець, чому лише чотири рази однакова репліка? Свідоцтво про реєстрацію (без моїх паспортних даних :)) можна побачити тут: http://obzor-gazeta.livejournal.com/
Xlopets
5561 дн. тому
Vyhodit, sh40 Svirko prosto vkrav torgovu marku u naivnykh gollanziv... Aferist zej Svirko. Gollanzi rozpiaryly jogo, daly jomu robotu, a teper vin vkrav vidomu nazvu i zarejestruvav podibnu nazvu.
:)
5561 дн. тому
Так тримати, пане Свірко!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду