НАМ створює робочу групу для вдосконалення методики визначення тарифів на послуги КРРТ

19 Лютого 2009
6891
19 Лютого 2009
12:07

НАМ створює робочу групу для вдосконалення методики визначення тарифів на послуги КРРТ

6891
НАМ створює робочу групу для вдосконалення методики визначення тарифів на послуги КРРТ
Незалежна асоціація телерадімовників створює робочу групу для розробки рекомендацій щодо вдосконалення методики визначення тарифів на послуги Концерну РРТ. Про це повідомляє офіційний сайт НАМ.
 
«Протягом останніх двох років Концерн РРТ кілька разів істотно підвищував тарифи на оплату своїх послуг і наразі вона сягає приблизно третини валових витрат невеликої телерадіокомпанії. Ми розуміємо, що існують об’єктивні причини зростання цін в усіх галузях економіки України, проте, вважаємо, що таке зростання має бути зрозумілим та передбачуваним для користувачів послуг rонцерну», – йдеться в заяві НАМ.
 
У 2008 році асоціація подала до Держкомтелерадіо, в управлінні якого знаходиться КРРТ, три інформаційні запити щодо надання для ознайомлення методики обрахунку тарифів. На початку 2009 року надійшла відповідь від КРРТ, й асоціація змогла ознайомитися з методикою. «При розрахунку підвищуючого коефіцієнту для телевізійних передавачів враховувалася інфляція 2007-2008 років. При розрахунку підвищуючого коефіцієнту для радіомовних передавачів (як найбільш енергоспоживаючим) враховувалася тільки така складова, як вартість електроенергії», – йдеться у відповіді Концерну.
 
З метою дослідження інформації, наданої КРРТ, та розробки рекомендацій щодо удосконалення методики обрахунку тарифів на його послуги, НАМ створює робочу групу, до складу якої запрошує всіх зацікавлених.
 
Установче засідання робочої групи відбудеться 27 лютого 2009 року о 14.00 за адресою: Київ, вул. Саксаганського, 103, кв. 30, конференц-зала НАМ. Реєстрація учасників здійснюється керівником Центру законодавчих ініціатив НАМ Ольгою Большаковою за телефоном 8-067-405-11-08 або за електронною адресою bolshakova@nam.com.ua.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6891
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Докуч
5554 дн. тому
Давно пора поставить на место заевшийся концерн РРТ-монополист,но нельзя забывать,что в себестоимость услуг КРРТ входят бывшие,настоящие и будущие долги гос.ТРК,напр.- НТКУ(УТ-1)... ,которым государство списывает все и всегда миллионами.В дураках остаются...правильно-негосударственные ТРК.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду