detector.media
19.02.2009 12:07
НАМ створює робочу групу для вдосконалення методики визначення тарифів на послуги КРРТ
Незалежна асоціація телерадімовників створює робочу групу для розробки рекомендацій щодо вдосконалення методики визначення тарифів на послуги Концерну РРТ. Про це повідомляє офіційний сайт НАМ.
 
«Протягом останніх двох років Концерн РРТ кілька разів істотно підвищував тарифи на оплату своїх послуг і наразі вона сягає приблизно третини валових витрат невеликої телерадіокомпанії. Ми розуміємо, що існують об’єктивні причини зростання цін в усіх галузях економіки України, проте, вважаємо, що таке зростання має бути зрозумілим та передбачуваним для користувачів послуг rонцерну», – йдеться в заяві НАМ.
 
У 2008 році асоціація подала до Держкомтелерадіо, в управлінні якого знаходиться КРРТ, три інформаційні запити щодо надання для ознайомлення методики обрахунку тарифів. На початку 2009 року надійшла відповідь від КРРТ, й асоціація змогла ознайомитися з методикою. «При розрахунку підвищуючого коефіцієнту для телевізійних передавачів враховувалася інфляція 2007-2008 років. При розрахунку підвищуючого коефіцієнту для радіомовних передавачів (як найбільш енергоспоживаючим) враховувалася тільки така складова, як вартість електроенергії», – йдеться у відповіді Концерну.
 
З метою дослідження інформації, наданої КРРТ, та розробки рекомендацій щодо удосконалення методики обрахунку тарифів на його послуги, НАМ створює робочу групу, до складу якої запрошує всіх зацікавлених.
 
Установче засідання робочої групи відбудеться 27 лютого 2009 року о 14.00 за адресою: Київ, вул. Саксаганського, 103, кв. 30, конференц-зала НАМ. Реєстрація учасників здійснюється керівником Центру законодавчих ініціатив НАМ Ольгою Большаковою за телефоном 8-067-405-11-08 або за електронною адресою bolshakova@nam.com.ua.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY