detector.media
18.02.2009 18:46
Визначений склад журі та пари учасників «Танцюю для тебе-2»
До складу журі проекту «Танцюю для тебе-2», що стартує на телеканалі «1+1» 28 лютого, увійшли Вероніка Григорович (суддя першого сезону програми), Амадор Лопес (хореограф пари, що перемогла у першому сезоні), керівник «Київ Модерн-балету» Раду Поклітару та ведуча «1+1» Ольга Герасим’юк. Про це повідомляє прес-служба «1+1».
 
Склад «зіркових» учасників проекту «Детектор медіа» вже наводила. Співачка Настя Каменських танцюватиме з Дмитром Дікусаром (хореограф Ольги Горбачової у першому сезоні «Танцюю для тебе»). Боксер В’ячеслав Узєлков – із Ксенією Горб (хореограф Олега Лісогора), ведуча «Світського життя» Катя Осадча – з Андрієм Крисем, співак Віктор Павлік – із Лізою Дружининою (партнеркою Олега Скрипки у «Танцях з зірками»). Василь Бондарчук танцюватиме з Оленою Шоптенко (хореограф Альони Вінницької), футболіст Андрій Гусін – з Антоніною Кравець (хореограф Дяді Жори), актриса Олеся Жураковська – з Олександром Майбенком (хореограф Дмитра Лалєнкова), ведуча Марічка Падалко – з Олександром Кочкіним (хореограф Джанго), олімпійська чемпіонка з вільної боротьби Ірина Мерлені – з Сергієм Костецьким (хореограф Яни Клочкової).
 
Програма транслюватиметься щосуботи з 20.00 до 23.10 протягом 9 тижнів. Нагадаємо, у цьому сезоні буде змінено  умови формату   Bailando por un Sueño, за яким знімається проект. Зірки танцюватимуть у парі з хореографами заради здійснення мрій талановитих дітей.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY