detector.media
05.02.2009 15:55
Бектурсунов судитиметься з виданнями, що поширювали інформацію про його причетність до розбещення неповнолітньої
Радник київського міського голови Казбек Бектурсунов заявив, що подасть судові позови на всі засоби масової інформації, які поширювали «свідомо неправдиву інформацію, спрямовану на його дискредитацію», повідомляє «Хрещатик».
 
 «Я діятиму в суто правовому полі і подам судові позови на всі засоби масової інформації, які протягом декількох днів дискредитували мене», — зазначив Казбек Бектурсунов. - Також судові позови будуть спрямовані і на деяких співробітників МВС, які сприяли «зливу» інформації і розповсюдженню її серед засобів масової інформації». За його словами, загальна сума компенсацій становитиме не менше 250 тисяч доларів США. Отримані гроші він планує скерувати до українських правозахисних фондів. До яких саме ЗМІ позиватиметься пан Бектурсунов, не уточнюється.
 
Нагадаємо, як повідомляла «Детектор медіа», за фактом вимагання у Казбека Бектурсунова 250 тисяч доларів порушено кримінальну справу. До міліції, згідно з інформацією джерел, звернувся сам пан Бектурсунов, заявивши про вимагання у нього грошей. Під час передавання грошей були затримані головний редактор сайту «Громадська прокуратура України» Роман Кислов та неповнолітня студентка Анастасія, яку в той самий день відпустили під підписку про невиїзд. 5 лютого було відпущено під підписку і Романа Кислова. За інформацією джерел «ТК», підтвердженою публікацією газети «КоммерсантЪ», проводиться дослідча перевірка щодо фактів розбещення неповнолітньої, оскільки підозрювана повідомила, що Казбек Бектурсунов начебто мав із нею інтимний зв’язок, коли вона була у віці 14-15 років. Тим часом у газеті «Сегодня» з’явилось повідомлення із посиланням на заяву самої підозрюваної, де вона стверджує, що не давала таких свідчень міліції, а інформація про розбещення не відповідає дійсності. Казбек Бектурсунов заперечує свою причетність до будь-яких протиправних дій і стверджує, що його намагаються дискредитувати.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY