Юлія Тимошенко візьме участь у «Великій політиці»

28 Січня 2010
19522
28 Січня 2010
14:45

Юлія Тимошенко візьме участь у «Великій політиці»

19522
Юлія Тимошенко візьме участь у «Великій політиці»

29 січня гостею «Великої політики з Євгенієм Кисельовим» буде прем'єр-міністр та кандидатом на пост Президента України Юлія Тимошенко. Про це йдеться на сайті каналу.

 

Це другий ефір пані Тимошенко у ток-шоу «Велика політика». Вперше після її конфлікту з каналом вона взяла участь у програмі за участю пана Кисельова 4 грудня.

 

Нагадаємо, протистояння прем'єра та телеканалу «Інтер» розпочалось наприкінці січня 2009 року, коли прем`єр-міністра було запрошено до участі у ток-шоу «Свобода на Інтері» разом із Дмитром Фірташем. Тоді пані Тимошенко від участі в програмі відмовилася, заявивши, що канал належить Фірташу і відстоює його інтереси. Детальну хроніку протистояння читайте тут.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19522
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду