У лютому російський холдинг РБК може збанкрутувати

16 Січня 2009
17470
16 Січня 2009
17:52

У лютому російський холдинг РБК може збанкрутувати

17470
У лютому російський холдинг РБК може збанкрутувати
Холдинг РБК, борг якого оцінюється в $235 млн, уже в лютому може виявитися банкрутом, повідомляє «Коммерсантъ».
 
15 січня в московському офісі банку UBS відбулася зустріч власників РБК (газета «РБК Daіly», телеканал РБК, інтернет-компанія «Медиамир» та ін.) із кредиторами.
 
Представники РБК запропонували реструктурувати борг на однакових умовах для всіх категорій інвесторів. Кредитори можуть обміняти борг на два транші єврооблігацій із погашенням у 2010-му і 2012 роках. Холдинг запропонував кредиторам частку в бізнесі, дисконтувавши борг на 80%.
 
«Умови, запропоновані РБК, невигідні для інвесторів, тому імовірність банкрутства велика: 50% на 50%», - вважає аналітик «Юнікредит Атона» Ганна Курбатова. Якщо банкрутство РБК відбудеться, то кредитори, швидше за все, або взагалі нічого не одержать, або отримають незначні суми, вважає адвокат компанії «Миколаїв і партнери» Марина Мисюкевич. Вчора акції РБК упали на ММВБ на 9,7%. Капіталізація за підсумками торгів становила $70 млн.
 
Як розповіли інвесторам основні акціонери РБК Герман Каплун і Дмитро Бєлик, загальна (публічна і непублічна) заборгованість холдингу перед кредиторами становить $235 млн.
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17470
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5587 дн. тому
Интернет-издание РБК больше напоминает стенгазету советских времен, с великой долей скрытой рекламы. Некоторые опусы в топах попахивают "заказухой". Если сравнивать с профессиональными экономическими изданиями, то публикации РБК выглядят в лучшем случае, поверхностно, а в целом-убого. Лента новостей, исключительно в украинском варианте зияет огромным количеством орфографических ошибок, и незнанием специфики описываемых событий. Может после перекупки произойдет настоящая "оптимизация"?
satyr
5589 дн. тому
не шкодуватиму
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду