Нові власники закривають журнал «Индустрия рекламы» і портал AdMarket.ru

12 Січня 2009
8146
12 Січня 2009
12:20

Нові власники закривають журнал «Индустрия рекламы» і портал AdMarket.ru

8146
Нові власники закривають журнал «Индустрия рекламы» і портал AdMarket.ru

Нові власники російського видавничого дому B2B Media оголосили про закриття спеціалізованого журналу «Индустрия рекламы» і галузевого порталу про рекламу AdMarket.ru, про що повідомляє російська газета «Коммерсант». Водночас головний редактор «Индустрии рекламы» Катерина Вінокурцева повідомила Sostav.ru, що випуск журналу може бути продовжений, якщо видання знайде інвестора протягом місяця. «Наразі ми ведемо переговори з потенційними інвесторами. Протягом місяця будемо знати, чи продовжимо ми своє існування чи ні», – уточнила вона.

11 січня стало відомо про те, що холдинг «Проф-медиа» продав видавничий дім B2B Media російському інвестиційному фонду, назва якого не розголошується. Сума угоди також не повідомляється. «Проф-медиа» мав намір позбутися B2B Media ще торік, оскільки спеціалізований видавничий дім не вписувався в пріоритетну для холдингу розважальну концепцію (телеканали ТВ-3, MTV, "2х2", радіостанції «Авторадио», «Юмор FM», NRJ, «Алла», ВД «Афиша» та ін.). У вересні «Проф-медиа», за інформацією «Коммерсанта», вів переговори з фінською компанією Talentum Media і розраховував отримати за B2B Media 30 млн. доларів.

Головний редактор часопису «Рекламные идеи» Андрій Надеїн вважає втрату журналу «Индустрия рекламы» непоправною для рекламістів. За його словами, якщо журнал закриють, залишаться лише колонки в газеті «Коммерсант», журналах «Эксперт» і «Секрет фирмы». На думку пана Надеїна, причина закриття «Индустрии рекламы» суто фінансова.
 
ВД B2B Media створений у 2003 році. Випускає журнали «Финансовый директор», CFO Russia, «Индустрия рекламы», «Коммерческий директор. Sales & Marketing Management», «HR Менеджмент» та ін. Володіє інтернет-ресурсами E-xecutive, AdMarket.ru, HRM.ru. За рік проводить до 60 семінарів, конференцій, виставок. Виручку у 2007 році експерти оцінюють у 10-12 млн. доларів.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8146
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду