detector.media
16.01.2009 17:52
У лютому російський холдинг РБК може збанкрутувати
Холдинг РБК, борг якого оцінюється в $235 млн, уже в лютому може виявитися банкрутом, повідомляє «Коммерсантъ».
 
15 січня в московському офісі банку UBS відбулася зустріч власників РБК (газета «РБК Daіly», телеканал РБК, інтернет-компанія «Медиамир» та ін.) із кредиторами.
 
Представники РБК запропонували реструктурувати борг на однакових умовах для всіх категорій інвесторів. Кредитори можуть обміняти борг на два транші єврооблігацій із погашенням у 2010-му і 2012 роках. Холдинг запропонував кредиторам частку в бізнесі, дисконтувавши борг на 80%.
 
«Умови, запропоновані РБК, невигідні для інвесторів, тому імовірність банкрутства велика: 50% на 50%», - вважає аналітик «Юнікредит Атона» Ганна Курбатова. Якщо банкрутство РБК відбудеться, то кредитори, швидше за все, або взагалі нічого не одержать, або отримають незначні суми, вважає адвокат компанії «Миколаїв і партнери» Марина Мисюкевич. Вчора акції РБК упали на ММВБ на 9,7%. Капіталізація за підсумками торгів становила $70 млн.
 
Як розповіли інвесторам основні акціонери РБК Герман Каплун і Дмитро Бєлик, загальна (публічна і непублічна) заборгованість холдингу перед кредиторами становить $235 млн.
 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY