«Свобода на “Інтері”» продовжить виходити у 2009 році

13 Січня 2009
3146
13 Січня 2009
18:09

«Свобода на “Інтері”» продовжить виходити у 2009 році

3146
«Свобода на “Інтері”» продовжить виходити у 2009 році
Телеканал «Інтер» продовжуватиме ток-шоу «Свобода на “Інтері”» у 2009 році. Про це «ТК» повідомив керівник компанії Inter Media Production (група «Інтер») Єгор Бенкендорф.
 
За його словами, «Свобода на “Інтері”» стартує 16 січня. Інформацію про формат та ведучих політичного ток-шоу Єгор Бенкендорф не розголошує. «Не пропустіть, буде хороше шоу», – попереджає він.
 
Однак,  у програмі передач 16 січня, опублікованій на сайті телеканалу, о 21.30 (слот, у якому проект виходив у 2008 році) заплановано вихід гумористичного концерту «Ізмайлівський парк».
 
У піар-службі «Інтера» також поки не оприлюднюють інформацію про час виходу, формат шоу, ведучих і слот, у якому має вийти програма.
 
Нагадаємо, минулого року троє із дванадцяти анонсованих політиків не встигли побувати в ролі ведучих «Свобода на “Інтері”» через спецвипуски. Це Іван Кириленко, Андрій Шевченко та Володимир Литвин.
 
16 січня о 21.25 на ТРК «Україна» відновлюються випуски політичного шоу «Шустер live».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3146
Читайте також
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Виктор
5600 дн. тому
Да как сказать... это единственная программа, откуда можно понять, чё вообще происходит. А кто чужую капусту считает - того просто жаба задавила
5600 дн. тому
Ну хоть будет, что смотреть на Интере. А то "Измайловские парки" вкупе с Концертами Кутуньо и прочей развелекухой уже достали. В стране черт знает что творится, а Интер развлекается. давайте уже политиков на экран, народ от них как раз отдохнул.
Интер-моджахед
5601 дн. тому
да, совсем плохо стало на Безлюд-ТВ с мозгами. думали-думали пока не придумали самое оригинальное и новаторское решение. Продолжить стричь капусту. Ну-ну. Я так думаю, что пока котельные не отключили всем весело.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду