Клеїти оголошення на деревах та електростовпах заборонять?

29 Грудня 2008
11546
29 Грудня 2008
18:04

Клеїти оголошення на деревах та електростовпах заборонять?

11546
Клеїти оголошення на деревах та електростовпах заборонять?
Депутати пропонують заборонити розміщення реклами й оголошень на деревах, зелених насадженнях, стовпах ліній електричного зв’язку та інших непристосованих для цього місцях, повідомляє Інститут медіа права.
 
Двадцять шостого грудня 2008 року до Верховної Ради України внесено проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про рекламу».  

Автори (Віктор Уколов, Олександр Абдуллін, фракція БЮТ ) рекомендують поширити дію закону про рекламу на оголошення фізичних осіб, не пов'язані з підприємницькою діяльністю.
 
Також у законопроекті йдеться про заборону реклами й оголошень на деревах, зелених насадженнях, стовпах ліній електричного зв’язку та ін. Штраф за розміщення у вказаних місцях пропонується у розмірі десятикратної вартості розповсюдження оголошення. 
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11546
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Віктор Уколов
5558 дн. тому
Панове, погодьтеся, - ще ніколи вулиці наших міст не були такими брудними. Стовпи, паркани, стіни заклеєні брудними папірцями і фанерними щитами. Їздив на Новий рік до родичів в Польшу - якби ви бачили, як там чисто! Іншими словами демократія і бруд - не є словами синонімами. Треба потроху наводити порядок в країні. Дякую Телекритиці, що звернули увагу на нашу роботу.
Оксана
5601 дн. тому
Правильно! Я сама , де можу, здираю цю гидоту! Особливо в метро, де всіляка босота заліпила папірцями всі стіни!
Причина
5606 дн. тому
Бывший журналист Виктор Уколов внес этот законопроект после того, как увидел многочисленные объевления на деревьях и слобах в центре Киева следующего содержания: "Ищем работу телеведущими на ТВ в Киеве. Людмила Добровольская, Анна Безулык, Олесь Терещенко" Уколова и БЮТ возмутила эта неглость, так как эта троица составляет конкуренцию телеведущим от БЮТ Николаю Томенко и Андрею Шевченко, которым остро нужно вернуться в кадр. :-)))
WSG
5606 дн. тому
МЛЯ! Ось заме завдяки таким серйозним, самовідданим діям ми і подолаємо кризу...
дмитрий
5606 дн. тому
проавильно, хватит засирать города ,давно пора запретить обьявления вешать где попало
Злой
5606 дн. тому
Ну хоть что нибудь придумала наша рада. Страшно -то как. ух! Больше никто и нигде клеить рекламу не будет. Клянемся.
кассандр
5607 дн. тому
К весне на вышеозначенных столбах и деревьях будут висеть совсем другие предметы. И. в зависимости от погоды, будут то туда, то сюда раскачиваться и вонять. Причем на груди каждого предмета будет табличка с прежней партийной принадлежностью последнего (представлены будут, по справедливости, все цвета и даже внешне бесцветные). А народ перейдет на натуральный обмен и будет встречаться с товарами на барахолках
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду